Zaznamki

Igra Starost jekla

Igra Age of Steel

Starost jekla

Age of Steel

Pred nami je novo razburljivo igro Age of Steel iz enega od podjetij, ki razvija senzoričnih igre. Danes se bodo pisatelji te potopite v svetu, ki je preživela jedrske vojne. Zdaj je svet vladajo velike korporacije, ki vodijo boj za stanja virov. Vsak od njih ima svojo lastno vojsko, in so se celo vojno. Vi kot vodja ene izmed enot, je treba zaščititi rudnik Od tekmecev napadi. Ali imate majhno tovarno, ki proizvaja različne orožja. Vaša naloga je, da zgraditi obrambno linijo in uničiti napreduje sovražnika. Expose pištolo, tako da prvi val napadalcev. Za uničenje sovražnika vozil, ki jih bodo imeli igro točk. Za to boste mogli storiti popravila obstoječih orožja, in kar je najpomembnejše, za razvoj in proizvodnjo novega. V zgornjem levem kotu boste videli obseg točk in moč svoje baze. Spodaj je izbor orožja in kateri ravni si naredil. Previdno pričakujejo svoje vire. Ne pozabite, da takoj, ko bo sovražnik vojska vdre v svoj ​​grad, ste izgubili. Ta igra vam omogoča, da pokažejo svoj talent vojskovodja in strateg. In prepričani smo, da boste preživeli čas zabave in zmagati to zanimiv boj
Igra Age of Steel ima zanimiv način igranja, ki ne bo pustil kdo ravnodušnega. Precej zanimiv graf v odtenkih sive, lep zvok in vzdušje vam bo dala moč sovražnosti. Naložite igro na svojo tablico, mobilni telefon ali računalnik in se zabavajte. Možno je tudi, da igrajo na spletu neposredno na internetu. Registrirajte se ali uporabite svoj ​​račun socialnih omrežij. Povabite svoje prijatelje, ali pa preprosto tekmujejo z drugimi igralci. Prepričani smo, da je vsak igralec lahko poteka v oceno.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more