Zaznamki

Nikoli ne veš, kaj so avtorji prišli do, da bi nas presenetili, ampak da igrajo brezplačne spletne igre quests koristne in zanimive. Njihovo bistvo je, da razišče oboda, naj bodo pozorni na oznake in zbiranja vse, kar je mogoče, da poberem. Vsaka podrobnost je pomembna in aktivno delo na neki točki. Nekateri od njih se lahko poveže skupaj, nato pa le. Pogoste vgrajeni mini-igre, kjer je delo potrebno zbrati uganke, najti pot iz labirinta, uporabljajo mehanizem, zbrati strukturo. Pomoč Polž Bob tujec Pou, vesel opica, in drugi junaki.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 11)

Igre Quest igre po kategoriji:

Mladi Preiskovalci Izbrane spletne igre quests

Quest igre na spletu Vsi ljudje v resničnem življenju, igranje quests. Ne bodite presenečeni, to je res. Prepričajte se sami. Kolikokrat ste iskali pogrešano nogavice, ure, knjige, pisala ali igrača? Da bi našli manjkajoče, si pogledal pod posteljo, v omaro in iskali policah, tresel od vsebine portfelja. Lahko poskusite tudi, da se spomnimo, kjer so videli naslov v zadnjem času, in celo pokličite prijatelje, da ugotovite, ali so tvoja stvar. To je realnost prizadevanje, ampak prizadevanje, da igrajo na spletu je veliko bolj zanimivo, in zato bolj verjetno, da naredite domačo nalogo, da se na pot v iskanju nečesa tam. In, kar morate storiti veliko, na primer,

  • Za študij naloge in položaj
  • Najdi podrobnosti predmeta oziroma celoto
  • Če želite najti mesto za njim
  • Če je treba združiti nekaj stvari
  • razvozlati kode
  • teči mini delovna mesta
  • Najdi izhod iz sobe

    Kje lahko ugorazdilo

Quest igre na spletu

Seveda, igre quests v Ruska prednost za naše igralce, saj je lažje razumeti njihovo stanje. Medtem ko mnogi zabavno ustvarili, tako da ne moreš prebrati, intuitivno razumeti, kaj hočeš. No, da vidimo, kaj imaš pripravljene zgodbe.

Pravljice oživijo in spremenijo v igre na spletu brezplačno quests. Ne skrbite, enkrat v koči čarovnico. Zdi se, da je zdaj ni doma, in si lahko ogledate malo naokoli. Poglej v lončkih, premikanje pohištva, vendar ne prestraši homepage sovo in mačko, ampak jim raje ponudimo priboljšek, in se vam bo pomagal izvedeti.


V prostoru, hladno in strašen, ampak na vesoljski ladji tujcev. So vam zapre v čudnem kabini, kjer je vse tuje in nerazumljivo. Vključujejo logiko in ne bojte se, da sprejmejo ukrepe. Edini način, da se bo napredovanje v svojih domnev in bo sposoben razvozlati čudne napise.
Ali ni bolje, je situacija v podmornici ali v prtljažnem prostoru piratske ladje. Kaj zaroto napadalce in koliko časa imaš? Pazi tiktaka minutni izhod v sili, in je čas, da pomislite na nekaj, če ne želite, da umre v rokah pijanih huliganov ali vojaške sovražnika flote.


zavzemajo posebno nišo igre na spletu quests z mistiko. To je, kjer je pravi horror in nočne more. Obiskali boste temno grobnico, cobwebby klet v starem pokopališču, srednjeveški dvorec v času noči čarovnic. Obkroženi ste čudni zvoki – je podgana ali duh? Včasih je to znanje lahko prinese namig, saj je lahko duh bo za vas in podgana zadostuje za zdravljenje košček klobase, da bi dobili ključ odrešenja. In tukaj je, kako priti ven iz nočno moro ali pekel? Potem pa ključ ne bo pomagalo.


Quest igre na spletu Quest igre na spletu Spletne igre quests, je tudi avantura. Sanjal, da postane arheolog? Potem ugotovite, kaj testi čakajo na vas. To je nevarno, jungle, vzpenja zasneženimi vrhovi, skrivnosti starodavnih ruševin, srečanje s plenilci in domačini, zbiranje predmetov in njihovega študija.
Dekleta všeč temo prazniki, kuhanje in mode. Tukaj nihče ne bo lov in napad, vendar boste morali hitro najti izdelke in pripomočke za pripravo novoletno mizo, temveč tudi obnoviti hišo čisto, visi odlikovanja, in poskrbel za vašo obleko.

Ne skrbite, pomoč je pri roki

zašla v slepo ulico v procesu, ki poteka? Ali imate pomočnike, ki bodo dali namig na to, kam greš ali kje je želeni predmet. Toda bodite ekonomično – pomočniki potrebujejo čas, da si opomore, tako da po nepotrebnem, saj jim sklicevanjem bolje vzdržati. Da bi se soočila z izzivom sami, to je tako lepo.


Prav tako pazi na čas, ki je dodeljen za vsako delo. V nekaterih igrah lahko nastavitve izklopiti, da uživajo svobodo delovanja v nedogled.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more