Zaznamki
Flying igre na spletu

Flying igre na spletu

Lahko letijo v sanjah, in lahko odprete spletno igro Fly in jih igrajo brezplačno od obsega in raznolikosti. Lahko zlahka postane ptica in zasebnih krila bodo ujeti veter tokove. Ali doživeli radost poleta na krilih letala. Sprožiti kite ali modela letala. Imamo športne in bojna letala, kot tudi vesoljske rakete in čudovito sredstvo za polet. Pospešek je mogoče nastaviti katapult ali skok na trampolinu. Skok s padalom in poskusite načrtovati v krogu na tleh – To je vaš cilj. In formulacija helikopter spray pogasiti požar.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Igre Letalske igre po kategoriji:

Igre Flying – počutim brezplačno fant

Flying igre na spletu

Človek je že zdavnaj spoznal svoje sanje za letenje, vendar je še vedno išče nove načine, da se dvigajo nad tlemi. Letenje igre, je alternativa tega tipa in dostopna vsem. Potem bo vsakdo lahko postal pilot zrakoplova, ali pa spremeni v ptico, da svoje peruti razklati prostor nad tlemi.
različica igre na spletu Letenje pri nas dovolj, tako da boste lahko uživali v dolgoletni sen človeštva.

  • krmari letal, helikopterjev in vesoljske rakete
  • padalstvo
  • letijo na krilih letala
  • Prosimo, uporabite katapult
  • Turn v ustvarjanje krila
  • Testna letenja z zmogljivim pospeševalnika

Rojen na sprehod, preveč, želi leteti

Flying igre na spletu

Flying igre na spletu Ni vse ptice lahko letijo, tudi če imajo krila, kot so pingvini, kokoši in predstavniki "zla ptic". Ampak potem, želijo doživeti radost poleta. Tako so prišli do poti, da se povzpnemo. Angry Birds se uporabljajo za to fračo, in zelo uspešno. Vsaka ptica postaja izstrelek, ko njeni prijatelji izročiti to pospešeno s pomočjo te naprave. Pingvin jezen Yeti, zdaj pa jih vrže v zraku kij.
Tudi živali so prilagojeni za letenje, da bi moral hoditi samo na tleh. Okoliški medvedi uporabljajo za katapult, ampak jih je treba preučiti, polet z višine ni prikradla ali njihovih rezbaril gozdu z ostrim sekiro.
Spremljajte takega razreda in ljudstva – skakanje na trampolinu, trampolin ali s pomočjo katapult, lahko doživite veselje kratek polet, in v skoku v zraku ujeti Zbirajte bonus točke.
še naprej igral letenja na spletu, in vzlet v vesolje s super junaki, da bi jim pomagali pade na tla, da se ustavi komet ali odvrača tujce. Ampak oni všeč zmaji napadajo vaščane in jih lahko upravljate te legendarne plenilci med strafing. Ali pa pojdite na osvojitvi zvezd z Belko in Strelka – V prvi pes-astronavti.
Seveda imamo in igra Flying na letalih, to je prva stvar, ki jo bodo pozorne na fante v tej kategoriji. Imamo borci in potniških letalih. Upravljanje z vojaško opremo, morate opraviti izvidniške misije in spustite bombe na sovražnika in pustite sovražnika ogenj. &Nbsp;

Flying igre na spletu

Flying igre na spletu in upravljanje civilno letalo, je tudi odgovorna, ker si varnost mnogih potnikov. Ko je vreme izkazalo slabo, boste dobili v sneg, nevihte ali nevihto, da težka avto ne bo enostavno.
Na helikopterju morate pogasiti požar, evakuirali ranjence, reševanje ljudi iz nevarnih poškodb brizganje gnojila, in celo boriti. Možno je tudi, da poda prvi helikopter na želeno točko, nato pa preklopite na Padobranac in skok na določeno mesto, boj v zraku z vetrom, ki se trudijo, da vas ponesejo.

igre Letenje nad licenco pilota vprašanju

Pilotni katere koli tehnologije lahko postanemo eno. Da, obstaja tehnologija – lahko letiš pravljice Pegasus, ptiček, čebela, krilati ponije, ker je pred vami brezplačne igre Flying. Poleg poleta, vsaka igra ima svoje dodatne naloge, in se izkaže igranja v razburljivo predstavo. Predstavljajte si, hkrati pa preprečujejo navzkrižno ogenj, prizadevajo za nekakšen artefakt, strah, da bi dobili prizadela fragment asteroid, in poskusite ustreliti več sovražne enote. In zavoljo igralnih točk in nov rekord. In če boste igrali skupaj, so zagotovljena razburjenje in navdušenje. Ne morem verjeti, samo poskusite sami.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more