Zaznamki
Bubble igre

Bubble igre

Igrišče je polno barvne mehurčke, sladkarije, nakit, slike – je beckoning vas, da igrajo brezplačne spletne igre kroglice. Pojavljajo se na vrhu igralnega področja, ali vrti na osi kača pobeg. Vsaka igra zahteva logika, hitrost in natančnost. Balls bo pobegnil od vas v labirint, drugi pa potrebujejo pomoč, da bi dobili iz pasti. Za ta namen je najti način, da ga & ndash uničiti; hitting strukturo na pravem mestu, boste videli, kako ostale podrobnosti, tudi padajo. Tukaj boste našli možnosti za Zuma, Lines 98, zakladi Atlantide, in pustolovske fuzzies.

4.2 1 2 3 4 5 (Total 21)

Igre Bubble igre po kategoriji:

Balls igra – je celotna filozofija

Bubble igre na spletu Bubble igre na spletu Vsi že dolgo znano, da se krogle za igranje na spletu zasvojen vsakogar, ki je na internetu. Lahko igrajo ne le na spletu, temveč tudi, da prenesete na svoj računalnik, tablični in mobilni telefon, da se vključi v pravem trenutku. Načelniki že dolgo znano, da so njihovi zaposleni, ki delajo v pisarni za nekaj časa preživijo na enaki igrač in nimam nič proti temu, če se delo ne trpi. Poleg tega so šefi sami srečni, da bi porabili čas streljanja in preurejanjem kroglice na igralnem polju. Zaljubljen v dvigalo črto ali – dokler ne pride čas za sprostitev ali kupiti, zakaj ne preživijo čas spraševala, – frnikole, da igrajo na spletu? Prijatelj je prepozno za imenovanje? Pridi k reševanju vseh enakih kroglice.

To je preprosto v svojem bistvu zabavo, da lahko zajame pozornost. Vse se začne z osnovnimi ukrepov, ampak postopoma ravni postalo bolj zapleteno, in prislužene nagrade prinašajo nove priložnosti. Vse kroglice igre zgrajena na več prepoznavnih načelih:

  • Snake na podobnost igre Zuma
  • Oblikovanje kocke
  • Uničenje njih s pomočjo pištole

Izberite Mimogrede igro

Kot ste videli, da lahko igrajo na različne načine, in vsi so enako razkriti na naši spletni strani. To ni, da nekateri varianta zanimiva, saj ima vsak svojo posebnost. Kroglice lahko vodijo kača, zvijati in poskuša skriti v hiši. To se obnašaš kot Zuma in njeno zabavo. Ampak ti ne bi smel pustiti kroglice vrstijo v verigi, dosegla zavetje. Imate pištolo, napolnjen z barvne mehurčke, tako da vam in skupino, ki se ujema z barvo vaše lupine bom ustrelil. In ko bo zaslužil nekaj privilegijev, ki jih lahko uporabite kroglice-bombe, mešalniki in druge.
Lahko igra kroglice zastonj, jih preurejanjem na mestu, tako da se zgradi skupino iste barve. To so lahko ravne in prekinjena črta. Pritrdilni ležeče ugovarja, ga približati akumulacijskih enobarvno kroglice. Zaželeno je, da je ta gruča številčnejše – tako da boste zaslužili več točk, opravlja dodatne naloge in hitro prišli do zaključka svojih uporabnih funkcij. Kot taki predmeti lahko ne le delujejo kot biseri, vendar je večina vse slike. In če nekatere igrače videti preprosto, je igra res potrebno v drugi analitični um. Primer je različica Lines 98.

 

Bubble igre na spletu Bubble igre na spletu

Tudi med igro kroglic na spletu, moramo pištolo ali kaj takega pištolo. Toda zdaj naši kroglice statična in se pojavijo na vrhu zaslona. Zato je treba uničiti enotno barvno skupino, kot nova. Neuspešni shot samo poslabšalo razmere, vse sadove novih objektov. Ampak strelec počistite območje in zaslužiti veliko točk. Namesto tega lahko kroglic služijo različne obraze, sadje, srčki, male živali, kocke, nakit.

Dajte vsak računalniških iger jajca!

Kot tak način, da je zabavno, kot vse, možnosti igranja nešteto. Lahko celo postanejo zasvojeni z netradicionalne različic zabavne žogice. Veš, da je nemogoče, da bi prekinil stran od procesa loputanje mehurček embalaže, in zdaj se je predstavila v spletni različici.
To je mogoče ujeti mehurčki z morsko deklico v zraku – baloni, igrati z vesoljskimi kroglice, neonske diskov in igrajo biljard ali skrajno različico bowlinga. Prav tako je lahko snežene kepe, bombe in zombi kroglice. Tem so namenjene najbolj različnih okoljih: v starodavnih templjev, izgubljenih svetov, eksotičnih držav, starodavno mesto, Olimpiji, in drugih bogov.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more