Zaznamki
Logične igre na spletu

Logične igre na spletu

Logika nam pomaga, da prave odločitve, in brezplačne spletne igre, logično – Igraj za zabavo in razvijati obstoječe spretnosti. Le s pomočjo logike boste preživeli družino ovac do hiše, pomoč polž Bob časa, da se na zunanjo dedek, zaščititi zanesljivo svoj grad bo citat zaklad v jami z Svjetlucati in malo in veliko premnozhestvo časovno zmago na tic-tac-toe, zemljevidi, morske bitke in šah . Logic – je sposobnost načrtovati in predvideti. Ona je obdarjen z radovednih ljudi, in to kakovost lahko nenehno okrepljeno z novo trenersko delo.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Igre Logične igre po kategoriji:

Logične igre na spletu za vse priložnosti

Logične igre na spletu Tudi igralci, ki želijo aktivne igre z bitk in avantur, radi igrajo igre na spletu brezplačno logike. Tudi če jih ne obiskujejo to posebno kategorijo v svojih glavnih zabavah je vedno element logičnih problemov. Ne walker ni brez nekega mehanizma za zbiranje novih delovnih mest, ali teči izpostaviti dizajn labirint. Ni logike ne more premagati nasprotnika, in ne, da bi našli primernega strelno mesto. Celo brani grad, mora vojska se namesti znotraj območja, tako da je sovražnik na vseh področjih, ki spadajo pod ognjem.
online igre Puzzle nevsiljivo naučiti fleksibilno razmišljanje. Z njimi se boste naučili, kako izbrati prave taktike po pričakovanju izida. In da bi znanost zanimive igre so predstavljeni v različnih temah.

  • Klasična: dama in šah, mahjong, linija, Sudoku, tic-tac-toe, morska bitka
  • Zbiranje Pipeline in mehanizmi, alkimija
  • Puzzles in tag
  • Prehod labirint
  • Igra
  • Vhodne postavke: Katapult, odbijajo, ki se gibljejo struktura
  • Iskanje: predmeti izhod

Vemo, da boste uživali

Logične igre na spletu

Logične igre na spletu To je stolpec, kjer se udobno počutijo, fantje in dekleta. Vsak zahtevne okuse bodo zadovoljni, ker smo lahko igrajo puzzle igre za svobodne mislece začetnike in guruji racionalnega uma.
mladi lahko zgradili železniško vlak in vodnik na platnu ob izogibanju trčenja; pristati na letališču; manevrirati med meteoritov, ki spadajo space shuttle. Ali pa pojdite v prazgodovini, ko so vladali dinozavri in prihranite polaganje jajc po uničenju zadnje kuščarja. Naučijo se tudi s tem, kar fizikalni zakoni postavite veliko stvari, in glede na novo znanje, izračunajte hitrost in smer predmetov, ki so jih dosegle cilj.
Puzzle igre za dekleta bo proces preoblikovanja ali letino koristno. Preden poskusite na obleki, je treba najprej najti v prostoru, kjer je veliko stvari brez njega. Ob istem času, in lebdenje naročila, širjenje stvari na policah, predale, obešalniki in nočnih omaric.
Zelo mladi igralci bili najdeni predmeti se vrnejo na svoje sedeže. Kot je razvidno v sobi videti kot igrače zanko, ga pošljejo nazaj z vlečenjem miške. Opazovanje Lekcija vam bo, in če pohiti in izpolniti v času, bo prinesla dodatne koristi.

Heroes logične igre čaka na vas

Logične igre na spletu Logične igre na spletu

To je lepo, da se sestane z junaki iz risank, stripov, manga in anime, ali pa si oglejte nove znake, ki sanja, da sem vas spoznal.
Fixico pokažejo svoj dom in naučiti tehnike za popravilo, ki povezuje njegove podrobnosti. V polž Bob je veliko nerešenih zadev, in je vesel, če vam vašo pomoč. Včasih dobi je zmeden in ne vem, kako najti pravo pot. Kje je moj Water Težave s cevmi & ndash?; se zamašijo in korozijo, in on ljubi plavati. Pomagajte mu, da se določi vse težave z igranjem puzzle igre na spletu brezplačno.
Ovce in ponovno izgubili z njimi veliko ovir! Vaši nasveti vam bo pomagal, da jih ohladi, da gremo ven iz težav in najdejo svojo pot domov. Ti bodo zabavali z The Simpsons, Smeshariki, Sponge Bob, tujca Pou, Pujsa Pepa, medvedi in mnogih drugih sosedov.
Vsakdo bi moral biti na nek način jim pomaga, da se določijo sestavljanko, se spomnite lokacijo slike ali kombinacije, da se umakne iz labirinta in pravilno tehniko. Veliko dela, čeprav ... Je igra, to delo? Torej, zabavajte se čez dan, zjutraj in zvečer, med tednom in ob koncu tedna, na počitnicah, in ko je pouk v vsakem letnem času. Konec koncev, bi bilo pametno, da se ohladi, in ga je enostavno, da se z nami!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more