Zaznamki
Strateške igre

Strateške igre

Strateške igre – Najbolj priljubljena stolpci. Tukaj ljubezen je brezplačna igra, dekleta in fantje, starši so prav tako ne mara virtualni boj vojske, kar kaže na sovražnika. Poleg klasičnih simulatorjev, proizvodi na osnovi bliskavico uživajo v pozornosti. Igra se začne takoj po manjših popravkov, in dogodki, takoj pridobila zagon. Razporedi roboti na stavbah, roleta sovražnik pot do glavnega objekta, uničiti vse vrste pošasti in tujcev, vendar mirne možnosti, ki jih ustvarjajo, krmiljenje naprave, stavbe, ljudi – Tudi tukaj moramo strategijo.

4.6 1 2 3 4 5 (Total 17)

Igre Strateške igre po kategoriji:

Strateške igre

Strateške igre Strateške igre Glede na določeno stvar, vedno imajo načrt, kako začeti in kaj prihaja. Sicer pa nikakor ne, ker potem se začne kaos, in nič se ne more sprostiti. Odprte strategije igre za prost, da bi proces načrtovanja bolj jasne, in primer igre, da se naučijo nadzorovati situacijo, prosi svojo smer.
Imamo odlične simulacije različnih področjih, da poskrbi za deklice in dečke vseh starosti. In so sami razdeljena na strategiji

  • Vojaška strategija
  • Gospodarska strategija

Vojaška gledališče postavlja svoje igra

Vojna ni le strelec in zapleten mehanizem, ki bo postal mehanik vas. Vojne se borili vojske in vojske, potrebne za usposabljanje, opremljanje, obleko, krme in ložo. Toda končni izdelki, oblačila obrabijo, orožje gre dol. Tako da boste morali stalen dostop do vseh elementov za ohranjanje bojne sposobnosti vojakov. Kako to storiti? Play online strategijo, in se učiti.


Strateške igre Strateške igre Utemeljevanje vojaško bazo, vlak vojakov na oporišče, Naladte rudarstva, odprite proizvodnjo orožja, da bi prijatelji s sosedi. Odnosi s sosedi – je pomemben element za uspeh. Z njimi boste prodal ali zamenjavo stvari, vendar je napad sovražnika, lahko računate na pomoč zaveznikov. Lahko se zaposlijo tudi druge pristati vojaka v svojo vojsko, in če bo stopnja vaše gospodarstvo bo dovolj, da bi jih zanimalo, vas bodo vprašali.
Vedno morate biti kapital, vendar pa naj bi se povečala za dvig ravni orožja in imajo vpliv na sosede – ki ima več za finance, ki vlada žogo.


Od preprostih in razpoložljivih ukrepov, pravilno razporediti vire, boste dosegli odlične rezultate v prihodnosti. Glavna stvar je, da razmišljajo skozi vaše poteze, še posebej prvih, saj vpliva na to, kako dobro se vam bodo stvari gredo naprej. Postanite močan aria boste zmagali sovražnike in jih priložite svojo zemljo spet delati na tem, kako okrepiti mejo in da se zagotovi blaginjo prebivalstva.
vojaška strategija je lahko gospodarska brez barve. Potem je vaša naloga je, da brani mesto ali struktur. Moraš postaviti vojake na točkah, ki je sovražnik vedno spada pod jeza tvojem ognju.

Nič ni odveč, samo logiko in poslovno

Strateške igre

Mir spletu strategijo za gradnjo in razvoj podjetja ali logično. Te lahko vključujejo:

  • Hoteli
  • restavracije
  • Stores
  • Bolnišnice  
  • Farms
  • Mesto

Za to igračo lahko sediš ves dan. Vsaka raven omogoča vzpostavitev ali gradnjo več luksuznih podjetij. Na kmetiji je prišlo do novih uporabnih orodij in stavbe v mestu majhnih hiš se nadomestijo z vikend, nato pa dvorci in gradovi. Restavracije začeli služi različne jedi in sodobne tehnologije pospešuje. Trgovine postala bolj privlačna za kupce notranjost in izbor, in hotel prebivalci uživajo okrepljeno storitev.


Vendar kupiti dodaten element, je potrebno, da si lep: letina, služijo strankam, da ozdravi bolne. Koristi so pridobili postopoma, in kdo ve, morda boste postali lastnik podjetja omrežja in vaš dobiček bo zares impresivno. Poskusite sami na različnih področjih, saj se lahko ukvarjajo s čimerkoli: ribe, kopati za zlato, zbiranje medu, izpolnite stroj za kuhanje burgerje, za izgradnjo ceste v Rimu. Strategija se lahko uporabljajo v namiznih iger, kot so morske bitke, dama, šah, tic-tac-toe.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more