Zaznamki

Star Colony

Alternativna imena: Starscolony

Star kolonije na spletu - nenavadne reprezentativne računalniške spletne igre. Ta projekt je uspelo združiti gospodarsko strategijo in klasični RPG iskanje. To online igre Star igralci kolonija predstavlja edinstveno priložnost za vzpostavitev lastne vesoljske kolonije, izdelavo različnih virov in sodelujejo v bitki s številnimi konkurenti.

Pridružite se v igri Star koloniji na vas ne bi bilo potrebno veliko časa, boste morali izbrati vzdevku, e-poštni naslov, ki ga boste prejeli e-poštno potrdilo o vpisu na seznam, izbere zapleteno geslo za izbor in navede svoj spol. Kot smo videli v igri Star Online kolonij registracijskih razvite na najbolj preprost in dostopen način. Registracija Star kolonija je vaša vstopnica v svet prihodnosti, v kateri boste graditi svojo kariero in postal uspešen lastnik vesoljskega naselju. Med igranjem igre na spletu Star kolonija je popolnoma brezplačno, in ker igra je povsem v brskalniku, vam ni treba prenesti in namestiti na računalnik, brez strank.

Za razliko od večine drugih spletnih iger, spletne igre Star kolonija ima izrazito sposobnost - priložnost izgubljena. Ja, tukaj je vaš lik tako brez udobja in nesmrtnost nevarnosti odstopati to življenje vas čaka na vsakem koraku - lakota, bolezni, boj, napad lokalne favne - vse to kadarkoli lahko prikrajša za življenje, tako da se splača biti še posebej previden na prvi začetku igre. Sčasoma, ko bodo lahko kopičijo dovolj denarja in opravijo potrebne študije, razpoložljivost kloniranje postane vaš lik, ki je ključnega pomena za reševanje problema možne smrti, vendar do tega trenutka njegova glavna vrednost - življenje je vredno ohraniti zelo previdno.

Zagon igro, vaš lik je še vedno zelo zgodaj odločiti, kakšna vrsta svetovnih problemov, saj bo prišel v ospredje vprašanja o lastnem preživetju v velikem mestu. Najdejo svojo prvo zaposlitev, naj bo to premalo in podcenjene, vendar pa bo prinesel prepotrebno za nakup hrane in pijače denar. Takšna svoboda delovanja, ki omogoča igralcu, da postane razvpit kot pustolovec in se ravnajo po zakonu in ugleden poslovnež, in morda eno in drugo skupaj, privlači mnoge, ki želijo igrati igre na spletu Star kolonija, danes po vsem svetu gradi svojo kariero v svetu prihodnosti ukvarja več deset tisoč ljudi.

Sčasoma se bo povečala ne samo vaš bančni račun v virtualni igri se bo povečalo vaše ambicije in cilje. Če včeraj ste rešili takojšnje problem najti hrano in zavetje, zdaj pa so upravljajo celotno kolonijo zvezdnih voditeljev ogromnih denarnih tokov in reševanju globalnih vprašanj zajemanje novih teritorijev in povečati svoj vpliv v svetu iger na srečo. Kot lahko vidite, igra Star kolonijo v čudo na vsaki stopnji igre, zaradi tega, kar Star igralcev se igrajo kolonija ne bo dolgčas. Poskusite in si zgraditi fantastično kariero v svetu prihodnosti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more