Zaznamki

Zoomumba

Alternativna imena: ZooMamba

Zoomumba

Zoomumba na spletu - je brskalnik, online igra, ki je namenjen ustvarjanju osebne univerzalne teme živalski vrt. Online igre ZooMamba sooča igralca cilj je graditi in razvijati najboljše živalski vrt! Uporabnik bo izbral, ki se naselijo v vašem živalskem vrtu kot njegovo gradnjo in privabiti obiskovalce.

Ker igra je Zoomumba spletni brskalnik, ne zahteva zelo visoke sistemske zahteve. Če želite igrati, naslednji parametri ne bo dovolj računalnik

• procesor 1 GHz;

• 512 MB RAM-a

• 64 MB grafično kartico.

No, seveda, morate imeti dostop do interneta in brskalnik.

Če želite začeti igro, morate preveriti, je bil sprejet v igri Zoomumba, kar pomeni, da ustvarite osebni profil igralca. Treba opraviti registracijo Zoomumba mora izberite rubriko na spletni strani registraciji igri Zoomumba in naredite naslednje:

• Vpišite svoje ime, ki se bo uporabljala v igri;

• Vpišite svoj e-mail;

• Vpišite geslo,

• prebral in se strinjam s pogoji uporabe igri.

Registracija na spletu Zoomumba se tu konča in lahko greste neposredno na tekmo.

Na začetku igre Zoomumba bo pomagal asistent, katerega ime Galya. To bo predlagal, kaj narediti v različnih situacijah, in bo predstavil osnovne zakonitosti igre. Da bi obvladali igro, preprosto sledite navodilom.

Na začetku je vsak igralec dobi začetni kapital, ki je predstavljen v obliki:

• zveropenni

• zoodollary

Zveropenni - valuta, ki jo lahko dobite v igri, se ji zaračuna določen znesek za 1 uro.

Zoodollary - valuta, ki jo je mogoče kupiti za pravi denar in odpira številne prej nedosegljive funkcij. Pomembno je omeniti, da prispevki v igri za pravi denar v veliki meri poenostavlja proces razvoja živalskega vrta.

Zoomumba spletno igro, katere cilj je ustvariti najboljši živalski vrt. In igralec, kot direktor, bo izbrala smer v živalskem vrtu. Med igro, bo uporabnik potreba, da vestno skrbi za svoje hišne ljubljenčke, zabavajo obiskovalce in povečali svoj zaslužek, ki bo stalno povečevala kot uporabnik izboljšati živalski vrt.

Igraj igro Zoomumba na spletu, morate nenehno izboljšuje. Prejeta sredstva bi morali takoj vlagati v posodobitev in razvoj svoje živalskem vrtu, da bi bilo najboljše in najbolj edinstvene.

Najprej morate dobiti ohišja za hišne ljubljenčke. Lahko jih postavite na različnih krajih in v različnih kombinacijah. Ko je nameščen, kletke - lahko pelje tam živali. Moramo nenehno iskati na stanje živine. Posedanje v enem ptičjo ženskega in moškega, lahko ustvarite nekaj, ki lahko nato lahko rodila. Ali se lahko dogovorite zabavo, dal v eni celici dve agresivnih samcev, vendar v tem primeru se lahko pobijejo med sabo.

V Zoomumba igri ne smejo za trenutek pozabili, da je treba živali pozornost, skrb in naklonjenost. Ne smemo pozabiti, da se hranili svoje hišne ljubljenčke, pijačo, železo, vlak in spremlja njihovo zdravstveno stanje.

Embellishing voliere, lahko izboljšuje uvrstitev v živalskem vrtu, ki prinaša tudi nekatere edinstvene živalski vrt, povečanje prometa in dobička oz.

Vse, kar potrebujete, da bi igral igre na spletu Zoomumba je mogoče kupiti v trgovini. V procesu razvoja bodo mogli kupiti dodatne izboljšave, ki jih lahko dajo v živalskem vrtu. To je lahko, na primer, zabaviščni park. Seveda, te izboljšave prispevajo k rating živalskega vrta, kot rezultat bo vedno več ljudi hodi v in prinašajo velik dobiček.

Stopnjevati prihodki bodo pomagali tudi živalski vrt, ki se nahaja v hotelu. Poleg tega pa je lahko opremljen tudi s številnimi restavracijami, ki pomembno prispevajo k razvoju živalskega vrta.

Med ograjenih prostorih je mogoče namestiti različne dekorativne in vaši obiskovalci imeli prijetno in udobno potovanje. Položite skladbo v mislih, tako da se lahko enako udobno dosežejo katerikoli prostor.

Grafika v igri je zelo kakovostno in udobno. Tudi v igri ima veliko prijetnih presenečenj iz razvijalcev ob posebnih priložnostih. Preživeti nekaj časa zabavali skupaj z Zoomumba na spletu!