Zaznamki

Junaki na Zemlji

Alternativna imena: Heroeslands

Če kdaj ste brezupno očaral "Heroes of Might and Magic", predvsem tretji del, medtem ko je online igra Heroes Land bo še enkrat. V tem potezna strateška deliti dovolj potovanja in pustolovščine v celoti, bitke vaš lik s pošastmi, se bori z nasprotniki in turnirjev z najboljšimi bojevniki. Gostje lahko pričakujemo družbeno življenje v delih ali klani, kjer boste našli podobno misleče ljudi, da se izkaže diplomata, da bi našli pravih prijateljev.

Pridružite se v igri Heroes Land je čisto preprost - si je treba navesti ime lika in e-poštni naslov, geslo in varnostno vprašanje (če nenadoma vaša registracija Heroes Land zahtevajo obnovo), nato vnesite kodo za preverjanje in sprejeti dogovor o uporabniku.

In tak trenutek - da se vi Heroes Land spletu registracija omogočite, ampak nekaj, kar ne obremenitve poleg? Preverite, če imate posodobljeno različico programa Adobe FlashPlayer, verjetno razlog je, da.

Torej, zdaj deluje, lahko začeli ustvarjati znak oziroma znake - Heroes Land igre na spletu vam omogoča ustvarjanje in nadzor do devet znakov, različnih ras in frakcij. Le "ampak" - se ne smejo sodelovati. No, vprašanje o številu vprašanje - o kakovosti. Sami, da bi ustvarili edinstven značaj, ki ga je ponudil veliko možnosti - izbira frakcije, razred, poklic, in seveda, oblikovanje portret. Začnimo z frakcij, ki so v svetu junakov zemljišč spletnih življenje in se sooča standardnega zneska - so razdeljene na tri in klasično na bojevnikov in čarovnika.

Prva dirka - predstavniki sveta: vitezi, škratje in čarovniki.

Druga dirka - predstavniki Darkness: prebivalci pekla, Necromancers, demoni.

Tretja dirka - znaki zavzemajo nevtralno stranko: močvirje prebivalcev, in barbari "elementalists."

Nato določite ime izbranega značaja in razviti ustrezen dirke portret. Tukaj, morda, bomo lahko sedaj igrajo Heroes Land.

Eden od glavnih vrednot vaš lik v tej mitski in nepredvidljivem svetu, je "izkušnje", ki postane večji z vsakim krogom. Tudi ena bolj pomembna za tiste, ki želijo igrati igre na spletu Heroes Land kot vojaški strateg - je "karizma". Jo imajo v izobilju, lahko dobite število enot in tvorijo vojsko vreden svojega voditelja. Mimogrede, nakup plačanec vojaki precej donosna naložba denarja, ker ga ne more ubiti, vendar le za nekaj časa, da se umaknejo iz igre.

Heroes Land spletno igro, ki je lahko vreden nasprotnik v boju ena na ena in na skupinskih bojih ali organiziranih turnirjih (radoveden značilnost lokalnih PvP - kosajo takoj prisiliti štiri igralce). Za mirnejši strategov Heroes Land igrajo enako razburljivo - lahko zbirate vire, graditi gradove, sodelujejo v igrah ali gospodarstvo postane popotnik. Združijo v skupino in pojdite videti svet, boj proti pošasti, zmaji Lair poiskati in proizvajati edinstvene artefakte. Prosimo, upoštevajte, da se povezali z drugimi akterji, imate možnost, da nadaljuje s primerjavo in analizo njih in svojega najboljšega / problematične strani ustvariti najbolj uspešen tandem.

Na koncu smo ugotovili, da za igranje spletnih Heroes Land - je več kot le spomin na ljubljenega na milijone «Might and Magic III", je njegov duh in njegove zakone, boste tukaj našli še bolj drzni in zanimivo sestanki z mitološka bitja, ki to skrivnostno in fantastično svetu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more