Zaznamki

Osvajalci eridani

Alternativna imena: Osvajalci eridani

Osvajalci eridani na spletu - zanimiva igra vlog, ki vas popelje v čudoviti svet domišljije igri, kjer je tri različne dirke skupaj v boju za prostor pod soncem.

Pridružite se v igri osvajalci eridani precej zapletena. Morate vnesti vaš e-poštni naslov, ki bo uporabljen za vstop v igro, izberete geslo in izberite dirko vašega značaja. Registracija zahteva osvajalci eridani izbirate med militantnimi stepske ljudi, ponosnih škrati in skrbno gorskih prebivalcev. Vsako pleme ima tako svoje prednosti in omejitve. In osvajalcev Eridani spletu registracija vam omogoča, da izberete enega od petih slik za vaš značaj, za vsak okus in barvo.

Na začetku igre boste dobili za nadzor majhno naselje, ki bo osnova za svoj nadaljnji razvoj kot igralec. Sčasoma boste le mogli, da se spremeni v zmogljiv mestu, ampak tudi vzeli pod njegovim nadzorom drugih habitatov.

V igri so štiri osnovna sredstva: hrana, les, kamen in železo. Vsako uro boste dobili določeno količino sredstev, se bo njihovo število povečalo na rast in razvoj vašega mesta. Mesta različnih ras imajo svoj prepoznaven način razvoja. Vsi objekti, ki jih lahko gradijo lahko razdelimo v naslednje skupine: črpanje sredstev EU, na mestotvoren vojaško, poslovno, politično in shranjevanje.

Vsako pleme ima svoj poseben sklop enot. Če uspešno združujejo svoje prednosti in slabosti dodatek, lahko ustvarite nepremagljiv vojsko sposobna, da zajame vsa zemljišča v okolici.

Če začnete igrati igro na spletu osvajalcev eridani vilinska dirko, lahko zaposlujejo Druidi, volkodlaki, gozdne vile, ostrostrelci, merjasce, samoroge, starše sence. In kot naseljenci pripravo in izgradnjo Ballista. Nadzor vsak resen narava vilinska vojska izvoljen Elder.

Odločanje v osvajalcev Eridani igral za gorske ljudi, ki jih imajo na vaši lokaciji kot očitno vojaki master kladivo golems praschiki, kopje freze, temne kolesarji drakonoyaschery, sledilci, in seveda vse to težko mehanskih strojev: stenolomami in Trebuchet. Vzpostavitev novega naselja rudarjem advancer in upravlja gorsko vrhovnega poveljnika vojske.

Game osvajalci eridani spletu prosimo, tako tiste, ki ljubijo duh svobode in potovanja. Ker jih bodo lahko začeli igrati za stepe. Med prebivalci stepe lahko najamete bojevniki, kopenoschikov, lokostrelci, lokostrelcev, stepski jezdeci jezdeci Khan in lookouts. Med tehnološke stepe raje katapulti in Oblegovalni oven. Čete stepska Leader je Khan.

Just začel igrati igre na spletu Eridani osvajalcev boste opazili, da je na svetu še zdaleč sami, odpiranje kartico, si lahko ogledate bliznjih in jih cenijo za nevarnosti in priložnosti za dobiček iz njih nekaj.

Osvajalci eridani spletno igro, kjer je prisotno že več kot ducat različnih znanj poveljnik izobraževanja, konjenica, pehota, voditelja, pripadnikov usposabljanje, Siege orožje, instant vojska nadomestilo inteligence, priložnost, da bi se izognili napadom in veliko poveljniki razvoj značaja.

Online igre osvajalci eridani je na voljo v brskalniku, ampak si lahko prenesete igro stranko in ga namestite na vaš računalnik. Skupna teža igre stranki ni velik, vendar pa vam bo omogočilo, da nekoliko zmanjšati porabo pasovne širine. Najbolj zabavna osvajalci eridani veliko podjetje, ker potem si lahko ustvarite svojo igro zavezništvo, ki se imenuje klan. Najmočnejši klani spadajo v igro Hall of Fame na glavni strani.