Zaznamki

Outland

Alternativna imena: Outland

Outland na spletu - zanimiva igra vlog, ki poteka v čarobni svet, kjer otoki lebdijo v zraku, kjer so temne ječe in lepi gozdovi. Vse lokacije so polni različnih nevarnosti, in dodaja začimb za avanturo.

Vpis v Outland igri je, kot sledi. Najprej morate iti skozi Outland registracijo na spletni strani, nato pa boste morali prenesti igro stranko, da bi dobili dostop do igre. V Outland, na spletu registracija ni zelo zapletena in ne boste porabili veliko časa poskuša dobiti dostop do igranja.

Sistemske zahteve za spletno igro Outland naslednje:

• procesor - 500MHz;

• Notranji pomnilnik PC - 128,

• potrebno količino prostora na trdem disku - 35MB;

• Grafična kartica s podporo za OpenGL;

• HTTP povezave do interneta s hitrostjo 16KB / s

• Nameščen Java 1.

Pomembno je, da ne pozabimo, da je treba za to, da igrajo v Outland je pomembno, da nastavite Java 1. 5. Potrebna različica Java lahko prenesete s spletne strani v igri. Večina sodobnih računalnikov izpolnjujejo te zahteve in jih lahko zlahka dobili dostop do igre oddaljen.

Potovanje v čarobni svet oddaljen, boste naleteli na različne pošasti, ki so razdeljeni v 20 razredov. Celotni razpoložljivi znesek za ubijanje bote več kot sto. To ustvarja odlično priložnost za raznolikost in boj proti divjadi, ki bo zadovoljila tudi najbolj navdušeni željo in izkušene igralce, ki so odšli več kot projekt igre.

Igrajte igro na spletu Outland potreba razvija njegov značaj. Lahko mu črpalka različne spretnosti, združena v take vrste: magijo, predelavo, alkimijo, kushernoe stvar orožje poslovanje in intelektualnih esteti - nakit. Vse te veščine vam omogočajo, da ustvarite različne dodatke, ki naredijo življenje lažje za vaše dobro značaja. Za izdelavo igralnih predmetov in artefaktov, ki se uporabljajo različne materiale oddaljen imajo tudi različne razrede. Takšni materiali so: les, usnje, kovina, elementi, komponente in draguljev. Bizarna kombinacija materialov, kombiniranih znanj in modelov, lahko ustvarite neverjetne stvari. Zaradi teh zabavnih združenja igrajo v Outland je vedno zanimiva in nikoli dolgočasno.

Igrajte igro na spletu Outland zanimivo zbiranje različnih vrst predmetov. Predmeti lahko prejmejo dokončanje quests, ubijanje pošto, kot tudi videti v kotičkih, kjer se lahko skriva zaklad. S posebnim vztrajnostjo lahko zberete sklopov predmetov iste vrste (npr. Ice stvari, bes ali oklep nastavite odlični tekmovalec), vložene skupaj komplet, boste dobili dodaten bonus. V celoti je v igri zdaj ustvaril skoraj petdeset različnih sklopov, ki vam bodo omogočili, da postanejo neverjetno in redkih bojevnik.

Outland spletno igro, v kateri igralni prostor, zastopa pet čarobnih otokov plava na nebu. Vsi prebivalci rajskih otokov pripadata dvema sprtima taborišča reda in kaosa, ki so prav tako razdeljen na tri vrste: Warriors, rudarjev in ustvarjalcev. Dosegla peto stopnjo razvoja, se boste morali odločiti, v katero smer ste bližje kaosom in redom. Samo v oddaljen obstaja toliko različnih poklicev, tako da so delaven igralci ostali brez sredstev za preživljanje.

Outland igre na spletu - to je odličen način, da imajo dober čas in sprostitev od vsakodnevnih problemov. Čarobni svet oddaljen vam omogoča, da v celoti izrazijo svojo domišljijo in razvijajo domišljijo. To je zanimivo in razburljivo igro.