Zaznamki

Pozabljeno dimenzija

Alternativna imena: Pozabljeni svetovi

Pozdravljam vas v svet pozabljenih meritev! Ta svet, prikrivanje veliko nevarnosti! Svet, poln neskončnih bitkah z pošastnih bitij skrivnostna Army Rift!

Game Pozabljeno spletno merjenje - utelešenje vse najboljše od iger, kot so spletne kombats! Ta projekt je bil izdan januarja 2008, vendar v kratkem času, je bilo neverjetno slavo in si pridobil spoštovanje med spletnimi igralci. Pridružite se nam in ne bo vam žal!

Online igre Ste merilne polna magije. Tukaj je magija in jekla kot celota sta neločljivo povezana! Boste sodelovali v neverjetno bitkah z pošastnih bitij v boks in tekmujejo v agilityju z drugimi igralci.

Igrajte igro na spletu merjenje Ste zelo zanimivo! V tem svetu ni nobenih mej in ni nobenih omejitev, je vse odvisno od vas. Potuje in raziskuje starodavne Galerija tla, se bo boril s svojimi prebivalci za podzemnih rudarskih diamantov. Razvija svoj značaj, ustvarite svoj edinstven nabor bodali in oklep.

, Ki ga zvesti spremljevalci Zbrana in šel Povratne portala za redke eliksiri, napitkov in neverjetne stvari, ki jih potrebujejo pri merjenju igre Forgotten.

Igraj Ste meritve in bolj razburljivo, ker sem veliko različnih razredov značaja, različnih tipov plače in različne zasvojenost igro. Vaš lik se bo lahko izboljšali stvari in se naučite novih veščin.

V pozabili meritve spletnih vam nikoli ne bo dolgčas z edinstvenim sistemom sovražnosti. Poleg vsega tega čarobni svet je v nenehnem posodobitvi.

Na začetku merjenja igre Ste na spletu, vsi igralci so enaki. Ampak razvija svoj značaj, se odločite, kdo je in kaj razred spadaš.

Znakovni razredi skupaj sedem. Ta Warriors, Mages, Necromancers, duhovniki, trgovci, obrtniki Keepers red. Vsak razred ima svoje prednosti:

• Warriors - obrtnikov orožje in oklep. Člani te skupine so močne, okreten in izredno težki.

• Magee pametno in inteligentno, so zelo močni v svojem elementu.

• Necromancers - to čarovniki, očarala svet onstran groba, imajo znanje brutalno temno magijo.

• Toda duhovniki - sveto razreda, ki si prizadeva, da se pozdravi in ​​zdraviti iz rane, prejete v bitki. Večina izkušenih kleriki so lahko ponovno znak, ki je bil ubit v bitki.

• Merchants bajno bogati, da lahko dobite skoraj vse, kar obstaja na tem svetu.

• Težava Obrtniki izdelovati orožje, delo na gradbiščih in minsko draguljev v rudnikih.

• varuh zakona so Keepers reda. Rejci spremljanje skladnosti z namenom in ne maram temnih čarovnikov.

Bo dokazal svojo moškost in valor v srditih bitkah nastala pod geslom sončnem vzhodu ali zahodu v astralnem vojnah uničenje.

Ampak težko boj ni meja! Tvoj način je v svetu, ki je postal kraj stalnih srditih bojih, nosi smrt. Postavite za sile, ki želijo zasužnjiti naročiti.

Moraš spoznati samega sebe, njegov ego in opredeliti, kdo si: Luč? Darkness? Nevtralna? Ali Bandit? Odločitev za vas! Morda si - zadnje upanje za zmago v tej večni vojni!

Igranje igre na spletu pozabili meritev, boste postali mojster smrtonosno orožje ali hladno močan vladar tokov magije!

Pridružite pri merjenju igre pozabljeno je zelo preprosta. Boste morali iti na uradni strani in izpolnite osnovne informacije. Po prejemu pisma na vašo e-pošto in potrditev prijave, boste polni igralec na pozabljeno dimenzijo! Ne zamudite priložnosti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more