Zaznamki

Jaz fevdalnih

Alternativna imena: Ya feodal

Online igre I fevdalni gospodar - novost v svetu MMORPG, izstopa veliko grafike in izvirno zgodbo. Vi se potopi v legendarni svet pogumnih vitezih, močnih baronov in velikih kraljev, sijoče oklep in spopada meči.

Pridružite se v igri sem dala fevdalno preprosta in lepa. V zgornjem levem kotu klikom na gumb "Registracija" in se pojavi pred vami ... Darilni real diploma s kraljevi pečat. Moraš vnesti svoje ime (to je isto uporabniško ime v igri), veljaven e-poštni naslov (gre zahtevo za potrditev), in potrdite geslo, znake iz slike (captcha). Jaz fevdalni Online registracija zahteva le prebrati uporabnika sporazum in soglasje, da preverite "Strinjam se s pogoji ... . " Vse, pritisnite oranžno "Registracija" gumb na dnu in takoj priti v igro.

Preden odprete skrivnostno srednjeveško pokrajino, in precej služkinja Greta vas popelje za zajtrk raca z jabolki. Savoring velik obrok, vam lagodno pregledajo svoje premoženje.

Game je začel!

Ja, če ste vpisani v socialnem omrežju GameXP, potem preverite fevdalnih boste po nepotrebnem - ste že v igri! Vpišite uporabniško ime in geslo - in začeli igrati igre na spletu I fevdalec.

Najprej boste morali iti skozi prvo prizadevanje za usposabljanje. Lahko se boste seznanili z menijev, igro znakov in vrste igralnih enot in stavb, upravljanje in osnovnimi načeli v igri. Jaz fevdalni igre na spletu - to vojaško-gospodarska strategija.

Začnete igro v častni naziv Esquire, pod vašim vodstvom je dobil majhno naselje - bodisi mesto, ki bo širitev, izboljšanje in brani pred sovražniki.

V igri boste rudnik, graditi, da dobijo nagrado (in celo stran od drugih udeležencev v bahavega racije! ) Hrana, les, kamen, rude in seveda zlato. To so glavne vrste virov. Obstaja še en vir - življenjski prostor. Hrane, na primer, ne potrebujejo le za najem novih enot, temveč tudi za ohranjanje bojne zmogljivosti za svojo vojsko. Celo največji in najbolj povprečje fenomenalno vojska, s pomanjkanjem hrane slabi in bo razdeljena v boju. Število stanovanjskih krajev ne določa samo število vaših predmetov, ampak tudi druge stavbe, kot tudi njihovo stopnjo razvoja. To je pomemben vir, kot ste morda uganili ste, hiše. Drugi viri kopljejo v posebnih zgradbah. Hrana - na kmetiji, ki ščiti divje strašilo v Sombrero krvavo rdeče.

Scarecrow je zelo učinkovit proti kmečkih tatovi, ampak neuporabna proti neumnostim, vrane. Ampak ne skrbite, vdor horde grozečim Carcano niste ogroženih ... še ni. Enota "vrana", kot magično zaščito pred njo se bo izvajal v naslednji različici igre.

V proizvodnjo rudnika železove rude v žagarski - les, kamnolomu - kamen. Zlato ti daje davkov od kmetov in trgovino. Vsaka stavba ima stopnjo razvoja, ki ga je mogoče in treba izboljšati. Višjo raven, so pridobljeni z več virov. Barn samo potrebujejo za shranjevanje virov, ker so vsi, ki se tam ne ustreza, "izgine" brez sramu. Windmill povečanje produktivnosti v kmetijstvu. V zakladnici shranjeni zlato in robo boste skrili svoje premoženje pred roparji.

I fevdalna online igra ima zelo Razgranat, ampak intuitivno razvoj drevesa. Za izgradnjo barak, ki jih potrebujete, hiše in hlevi morajo vojašnice. Večina stavb, ki jih gradijo, delaš quests usposabljanja.

Mimogrede, gradnja stavb in lepo podrobno animirani, ki prikazuje notranjost starih stavb s precejšnjo natančnostjo in podrobnosti, medtem ko igra, ne počasen in vozičkom celo na najšibkejše računalnikih.

Če želite, lahko zaprosi tudi na vprašanja v klepetu iger in celo izberejo svoj mojster.

City Hall - je nadzorni center svojega mesta, tukaj si gradijo in upravljajo svoje domene. Višja raven v Mestni hiši - več zlata in hitrost gradnje stavb.

Lahko Trgovanje in deli sredstva na trgu.

Na Trgu boste dvignili zastavo in voditi vojsko proti sovražniku, ki gredo v bitko način igre. Vojašnica, stabilno in delavnica vam bo služil tudi za zaposlitev bojnih enot. Zgradi zid, zavijete svoje mesto v utrjene gradu.

Palace - vrh razvoja drevesa. Tukaj imate najmočnejše enote - aristokratov, ki so potrebni za zajemanje sovražnika gradov, kot tudi taborniki in vohune.

Vojaške igre sem fevdalna spletu razdeljene v osem osnovnih tipov. Mercenary - osnovno bojevnik, ni zelo močna, vendar poceni v najem in zelo koristno pri ropu sovražnika. Mečevalec - vsestranski in Spearman Pikeman - dobro za zaščito. Archer hitro premika hitro napade, zahteva nekaj sredstev, vendar pa slabo zaščitene. Izboljšana različica Archer - Marksman. Policist je dobra za napad, in Knight - najmočnejši bojevnik in vsestranski, pa tudi najdražji. Vendar viteško hrabrost ne dovoli mu, da nosijo plen. Ob obleganju gradu sovražnika boste v veliki meri pomagal ram in katapult.

Za bolj učinkovito, bolj zanimivo igrati igre na spletu sem fevdalni gospodar bi morali najeti več ministrov. Vojni minister pospešiti usposabljanje svoje enote, minister za gospodarstvo - Pridobivanje virov in obveščevalni minister potrebujejo samo za odkrivanje sovražnikovih vohunov in inteligenca skrivne poti, pospešuje gibanje vojske.

Najem ministre, kakor tudi da obiščete shop in orožarsko lahko s klikom na ikono v obliki Premium krone.

Je MMORPG sem fevdalni gospodar zasnovan kot enoten in ekipa hkrati lahko igrajo na tisoče udeležencev.

Prvi gostje hodiš sam, postopoma povečuje svoje izkušnje in dati nove nazive.

Ampak zaključeno usposabljanje in začnete igrati sem resnično fevdalno. In potem seveda zmagovalec je tisti, ki ima največ ekipo, katere sindikat je bolje organizirana, ki ima zmagovalno strategijo.

In boj, raziskovanje, trgovina ni tako enostavno, kot v izobraževalnih nalog. Imajo svoja pravila in modrosti, točke in izračune. In tu bo zelo poseben kalkulator igro.

Šivi rokopisi zgodovinar Bertrand Sanders vam odpre zanimiv in tragičen svet v srednjem veku, ko so v globinah srednjem veku, iz krvavega kaosa in barbarstva prvi mogočni gospodje. Več sto let razdrobljenosti in neskončne vojne spremenilo kratkem premoru kraljeval močan in moder kralj, ki je združena moč in zvit celine večina ozemlja pod njegovo oblastjo.

Grand Palace in zdelo se je, da podpirajo večni simbol miru in blaginje.

Toda kralji so umrljivi, in njihovi potomci niso tako pametno. In v brutalnem boju za krono kraljestva razdejano pohlepne baronov in spet prišel stoletja fevdalne razdrobljenosti, ko je večina Maloposjednik obupno brani svojo zemljo in življenje navadnih kmetov brez vrednosti.

Pen zdrsne iz utrujene roke, glava močno nagibala kronist. Je bil svet spet grozi kaos srednji vek. Na stotine fevdalci, ki se borijo med seboj, ker ni gospodar, mogli bend na eno volje. Naglo ojačane stene gradov, zbrala veliko vojsko plačancev in razbojnikov, so navadni ljudje se pripravljajo na najhujše.

Kdo bo dvignil prapor nad Elmerhollom, starodavne kapitala kralji, ki postane novi vladar?

Bo moč ali zvit, ali vojska pogumni bojevniki spretno diplomacijo, ki vam pomaga igrati in fevdalni gospodar zmagam glavno nagrado - kraljevsko krono starodavnega klana Elmer.