Zaznamki

Xterium

Alternativna imena: Xterium

Game Iksterium je razburljivo računalniške igre, v kateri lahko igrate brezplačno preko internetnega brskalnika.

Registracija Game Xterium je na voljo za mnoge uporabnike. Za registracijo v igri morate navesti Xterium

1. Vaše uporabniško ime.

.

2 Vaš e-poštni naslov.

3. napišite edinstveno geslo za igro.

Na začetku tekme je treba vzpostaviti Iksterium spletnih virov za nakup za svoj planet. Da bi to naredili morate zgraditi rudnikih kovin, kristal in devterij. Metal in rudniki kristalov bi bilo dobro, da hkrati tvori, zato morate paziti, da je njihova raven stalno enako.

Devterij sintetizator Moraš biti na enaki ravni kot v drugih rudnikih. Druga možnost je, v primeru, če denarja imate nezadostna, morate obdržati na ravneh, nižjih od 5.

Če želite začeti igro, ki jo potrebujete za igranje Xterium graditi raziskovalni laboratorij za študij osnovnih raziskav. Če želite začeti boste morali preučiti naslednje raziskave:

1. Špijonaža - Ta študija, ki je na tretjem nivoju igre. Zato je najbolje, da razišče astrofizike.

.

2 Energetska tehnologija je na ravni 12. Morate nenehno energijo. Energija, ki jo potrebujete na več ravneh za različne naloge.

3. Jet motor nahaja na ravni 6. Reaktivni motor, kar potrebujete za gradnjo ladij tipa BT in MT. Morate izpolniti, da bo sredstva lažje plenjenja. Težje bo, da zaslužijo sredstva iz svojih rudnikov.

4. Računalniška tehnologija je na ravni 10. Ali potrebujete tovarni naniti brez tega ne boste storili veliko.

5. Astrofizika se nahaja na ravni 15. Zgodaj v igri, kar potrebujete za črpanje do 15 stopenj. Potem si razviti želene ravni 25.

Igraj Xterium morate najprej na enem planetu. Zgodaj v igri, boste prejeli svoj planet. Ta planet je vedno za vas, bo glavni. Ne morete odstraniti ta planet.

Moraš stalno opremiti ta planet. Lahko na to, na primer, graditi Tehnopolis. Potem boste morali zgraditi ladjo za kolonizacijo.

Game Xterium na spletu, potem boste morali, da se vključijo v kolonizacije. Da bi to naredili, boste morali iskati planet z največjim številom planetov, ki se nahajajo v bližini.

Imate lahko največ štirinajst kolonije. Kolonije so lahko v nasprotju s tem odstranili glavno planet.

Še ena prednost igre je teleportacija planeti. Ko teleporting planete, za katere veljajo določene omejitve. Teleportacija opraviti zelo hitro. Teleportacija iz lune za vse akterje je nemogoče. Prav tako ne more teleportirati na vašem ali drugem planetu z vsako misijo.

Xterium igro, ki bo všeč ljubiteljem prostora in neverjetno zabavo. Privoščite si nepozabne trenutke z igro Xterium!

Igrajte skupaj s svojimi prijatelji in jih delite s svojimi čustvi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more