Zaznamki

Xnova

Alternativna imena: Xnova spletu

Xnova spletu je priljubljena igre brskalnika v strategiji Skupnosti neodvisnih držav v žanru vesoljskih vojn. Glavna dejavnost vašega Xnova spletu je kolonizacija novih planetov in galaksij. Prostora in razpršene to galaxy sistemi in planeti potrebujemo močno Gospoda sposobnost, da jih združi v eno imperija. Sedaj lahko sami preizkusite v težkih vojaških zadev v veliki brezmejnega prostora.

Za predvajanje Xnova spletu potrebna registracija v igri Xnova. Na voljo tudi Xnova registracija preko računov na @ pošti. ru in socialnem omrežju VKontakte. V nasprotnem primeru, ste vabljeni, da izpolnite osnovno Registracija Xnova. V ustrezna polja vnesite svoje podatke: e-mail, novo geslo in potrdite, da ste resnična oseba in ne robot. Po obravnavi in ​​dogovarjanju s pravili in temeljnimi določbami aktivirate svoj račun v igri preko elektronske pošte in spletnih iger Xnova odprti za vas.

Po registraciji morate izbrati enega od vesolja (strežniki) Xnova na spletu, kjer je na razpolago dati en planet. Vendar, da ne bo pomote, tako, na prvi pogled, velikodušno darilo. Po prvi igranje igre na spletu Xnova začnete praktično neposeljeno in nerazvite planet. Vas bo vprašal veliko truda in sposobnosti vodje so za pripravo tega neposeljeno kamenček v pravo vojaško bazo. Prav tako ne pozabite na gospodarstvo in znanstveno raziskovanje. Ne odlašaj izvajanje teh pogojev, ustvariti močno vojsko za in ofenzivnih akcij.

Ne osredotočite se na vašem planetu, ki se začne, saj uspešno igrajo Xnova, morate obdržati nomadi način življenja in kolonizirajo nove planete. Be yourself, kot kvalificiran diplomat. Priložiti dobičkonosnih zavezništev, razglasi vojno, sklene donosne trgovinske sporazume z drugimi igralci.

Nadaljevanje igrati igre na spletu Xnova in stori vojna izkorišča Stavani stranka backstage spopadov. Ustvarite gosto mrežo spletk in zarote v vesolju Xnova. Pravilno načrtovati vse svoje mahinacije, boste ustvarili najboljše pogoje za prihodnje bitkah z svojimi sovražniki. Sklene zavezništva z močnimi igralci in sami postali močni. Priložiti trgovinskega sporazuma in prikrajšati svoje sovražnike priložnost, da pridobijo potrebna sredstva za razvoj. Vendar previdno, saj so drugi igralci lahko enaka. To so ljudje, kot ste vi. Zato skrbno izbrati zase zaupanja vredne prijatelje in zaveznike, da ne postane žrtev zarote.

Diplomacija Xnova spletu ni spicy začimbe v veliki posodi, in sicer eden od najbolj pomembnih komponent. Ne pozabite, da v boju proti močnim novega sovražnika, boste našli rešitev je za zmago nad starim sovražnikom šibkejše.
Izberite vesoljsko plovilo, ki ponuja online igra Xnova, zapustijo srečni vsi ljubitelji taktike in strategije. Izberite svoje, primerne taktike bojevanja. Izšlo uničujoče napade na napačnem planetu ali postopoma, z minimalnim uničenjem širiti ste ustvarili imperij. Vsak boj enota v igri ima svoje prednosti in aplikacij. Zato načelo "več - bolje" ne velja tukaj. Skrbno izbiranje ladij v floti. Samo močan, vsestranski vojska dobri taktiki vodil lahko opravlja najzahtevnejše naloge z minimalnimi izgubami.

Dial v vaših najboljših častnikov, ki opravljajo vse vrste vesoljske ladje bojnega bonuse od ognjeno močjo do hitrosti. Prav tako se z njimi lahko opravljajo različne quests, ki vrže igro in dobili uporabne nagrade.
Policisti so potrebni za upravljanje flote prostora vam bo dala različne bonuse, ki bodo pomagali razviti bojne moči ladje. Prav tako lahko bilo koristno, da opravljajo različne naloge, ki se bahajo v igri. Njihova uspešnost vam prinaša uporabne nagrade.

Ne morem zamudi! Mogoče je nekdo že registrirani Xnova na spletu in začel igrati, ustvarite svoje napoleonskih načrte. Ampak to je že prepozno! Zberite svoje flote in začnite igrati igre na spletu Xnova.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more