Zaznamki

Xgame

Alternativna imena: XGame-Online, XGame Online

Torej, danes vam predstavljamo novo igro v žanru MMORTS - XGame spletu. Ta igra ne bo pustila ravnodušnega nikomur ljubitelji Vojne zvezd in drugih vesoljskih domišljije. Občutek, kot da ste začetnik vladar puščavskega planeta in se pridružite v bitki za oblast v vesolju s pravimi spletnih igralcev. Odkrijte nov sistem in galaksijo, raziskati še neraziskano planet. Izboljšanje sistema orožja v realnem času, ne bo vam omogočajo, da se popolnoma sprostite. Sodelujte v spletni "oboroževalne tekme", katerih rezultati imajo ključno vlogo pri prilagajanju sil v vesolju XGame spletu.

, Da igrajo igro XGame na spletu ne boste potrebovali dodatnih namestitev igre stranko. Igra je popolnoma brezplačno, in da v njem sodelujejo, morate biti opravil hitro in enostavno Pridružite igre XGame spletu.

Za XGame spletno igro je bil na voljo pojdi na stran XGame online igre, kjer se takoj prikaže okno za registracijo. Boste morali vnesti novo prijavno geslo, potrditev in sprejeti uporabnik sporazum.
Ko XGame spletu registracija uspešno končana, lahko začnete svoje nove naloge planetarno nadzor. Igrajte igro na spletu XGame začnete na samotni in praznem planetu z majhno maržo mineralov. Malo, vendar - spet, dovolj za začetek. Ti viri, ki jih potrebujete, da začnete svojo osnovno infrastrukturo planeta, gradnjo rudnikov, postaje, tovarne, ladjedelnice, laboratorije in druge uporabne objekte.

Ladjedelnica je treba razviti obrambno komponento vašem planetu, kar je osnovni pogoj za prihodnji osvojitve galaksije XGame spletu. Ampak zapiranje trdno pritrdite planetarno bazo, ne preveč navoyuesh. Zato je potrebno zgraditi močno vesoljsko floto razširiti svoje deleže.
XGame tudi na spletu - igra, v kateri udeležba v galaktično vojno, so Sovjeti poiščejo pomoč zaveznikov, ki jih lahko zlahka najdemo med drugih spletnih igralcev. Skozi bodo skupna prizadevanja bo veliko lažje graditi svoj imperij. Igrajte XGame na spletu je lahko tudi za pridobivanje v rubriki igre na srečo "Hall of Fame", kot si sebe in svoje planet slavili.

Novoyavlenny zaveznik, ki vam bo pomagal pri pridobivanja manjka, vendar pa se potrebna sredstva za vas. Če želite to narediti, nato trgovina z njimi najboljšo ponudbo tako, da jim njihove trajne trgovinske partnerje. Dati svojo strategijo trgovanja, da ostanejo vaši sovražniki potrebne vire. XGame na spletu - vesolje, kjer smrtonosno igro sam.

Prevzeti oblast v spletni igri XGame mora biti vedno korak naprej pri razvoju tehnologij na vaših planetov. Prave študije in strategije vam bo omogočilo, na primer, da takoj prenesti svoje flote v drugih galaksijah, v osrčju sovražnika. Pošljite toliko skavti, da razišče nove prostore, saj znanje je moč.

Od samega začetka, boste morali, da bi izbiro med tremi možnostmi za razvoj vašega značaja. Seveda je ta izbira vpliva na vse vaše kasnejše igri. Izberite Class "Shakhtar" bi omogočila večjo pridobivanja virov in gradnjo stavb. Razreda "znanstveniki" da bo poudarek na znanstveno-raziskovalne dejavnosti vašem planetu. Če želite hitro ustvariti učinkovito vesoljsko floto - razred "Pilot".

You - pravi vodja planeta. In dokazati, da je potrebno ustvariti močno gospodarsko in vojaško sistem planeta z rednim tehnološke izboljšave. XGame spletu registracijo čaka na vas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more