Zaznamki

XCOM: Enemy Unknown

Alternativna imena: XCOM: Enemy Unknown

Največ velik strah za vsakega človeka na zemlji - neznan. Neraziskane paraziti, vesoljci, zombiji - vse to za več stoletij straši ljudi. Igra XCOM: Enemy Unknown ponudil svojo lastno različico človeškega konflikta in negotovosti. Ali, natančneje, humanost in tujih pošasti. Celo kljub dejstvu, da razvijalci iger, ki se uporablja tudi že več časa metod in je znano, da mnogi od otroštva legend, pregled projekta ni bil razvajen. In poleg tega, prejšnja vzpostavitev XCOM je izšla tako dolgo nazaj, da se večina zabava varno pozabi.

Takoj ljubitelji grozljivk domišljije, duša ne zapira trg pri projektih, kot so XCOM, je treba opozoriti, da XCOM: Enemy Unknown pc - to ni nadaljevanje znane igre, in njegovo ponovno izdajo. Pravzaprav, to pojasnjuje dejstvo, da so glavni junaki ne razume večina je zdelo, da sta znana po vsem svetu stvari. Zato priporočamo, da tudi tisti igralci, ki menijo, da so pro v tej igri, pred odhodom na glavo igranja, sprehajalne razvijalci predlagala "osnovno usposabljanje".

Če želite začeti igro, boste morali XCOM: Enemy Unknown prenosa. Danes jo je mogoče hitro in enostavno narediti z uporabo hudourniki. Prav tako se prepričajte, da ste v mislih, obstaja par ali tri ustrezni viri. Greš v projekt, boste izvedeli, da srečanje zemljani s tujimi obiskovalci niso odšli na načrtovanega scenarija - začeli intergalaktično vojno. Glavni cilj sovražnika - nekatere organizacije XCOM. Zadnja je ogromno najboljših bojevnikov za orožje, ki uporabljajo najmočnejše orožje.

V XCOM: Enemy Unknown misija niti najmanjšega videti tako realistično, da v nekem trenutku lahko ujeli sami misli, da strah vas prikrade resnično. Ena od pomembnih sprememb, ki se izvajajo v novem projektu, lahko sklepamo, ukinitev akcijskih točk. Ampak razredi ostala nespremenjena

1. Strojno topničarji lahko učinkovito opravljajo stališča sovražnikov.

.

2 Vojaki podpirajo pomagati soigralcem v kateri koli stiski.

3. Stormtroopers so močni in okreten.

4. Ostrostrelci so sposobni udaril ciljev tudi iz najbolj oddaljenih razdalj.

Naprej našo XCOM: Enemy Unknown pregled, mora biti zgodba o obleki z vgrajenimi motorji. To bo omogočilo obleka za premikanje med lokacijami s svetlobno hitrostjo. Močan oklep zanesljivo zaščito pred kroglami sovražnikov, in od izgleda prikrivanje preobleki obrekovalce. Mnogi igralci bodo veseli, da se je projekt končno izvaja bolj ali manj uspešen sistem zavetišč - To pomanjkanje dolgih trpinčenih ljubitelje igre.

Pripravite se, da lahko včasih sovražniki napadajo v skupinah - ni najbolj krasna pogled. Kaj preseneti boste bolj pripravljeni za projekt je mogoče videti v sestavljeni za XCOM: Enemy Unknown video prikolico! Iz filma boste dobili informacije o vseh spremembah in koristi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more