Zaznamki

XBlaster

Alternativna imena: IksBlaster

XBlaster na spletu - brezplačno addicting spletno igro, v kateri bo igralec sodeluje v gladiatorske boju za Furs (mehanski roboti).
Je Online igre XBlaster na voljo v vsaki sodobni brskalniku in namestiti dodatno igro odjemalca ne zahteva.

Vse kar potrebujete je, da se registrirajo v igri XBlaster:
na področjih, za registracijo, za vnos imena (ime), geslo, e-pošte, izberite igro strežnik, vnesite datum rojstva ter registracijsko številko (če obstaja). Nato pa dogovor s pravili igre in to Matična XBlaster končal. Sedaj lahko začnete igrati igre na spletu XBlaster.

Na začetku igre je igralec vabljeni, da izberejo eno od 3 mehanskih mehom. Vsak od njih je edinstvena na svoj način:
1) Ranger - poleg standardnih orožja, ima zadrgo in ionsko pištolo. Obstajajo tudi posebne značilnosti - dvakrat okretnost.
2) Zagovornik - poleg standardne opreme, ima laserske impulze in orožje, in njegova "vrhunec" je začasna neprebojni zaščitni ščit.
3) Hunter - je posameznik orožje, kot visoke hitrosti pištolo in pištolo plazma, razen tega, da ima še vedno čip, kot iskalni projektil, ki zasleduje svoj cilj za poraz.

Za standardnih vrst orožja: na začetku vsakega Fur ima v svojem arzenalu žaginega, pištolo in raketometom.
Izbira zanimiva, tako da bo igralec dvakrat premislite! Ko je izbira, lahko poskusite njihovega krzna v delu, sprva bo normalno delo quest. Ob zaključku igralca posojil in edinstvena igra valut "znanj in spretnosti." V orožja bo opremiti njihovega krzna v boju, in nato nadgraditi izbrano orožje v hangarju.
Tukaj je seznam vseh vojaškega orožja, ki so na voljo v igri: krožna žaga, pištolo, raketometom, Mina, Lightning, Laser, mitraljez, Flame metalec, udarni val, Rocket, Ion Cannon, Pulse z orožjem in plazme pištolo. In potem so stimulansi, ki je za nekaj časa izboljšajo nekatere značilnosti krzna.

Za nadzor krznom: Obvladovanje je puščične gumbe na tipkovnici premikati, Ctrl in vesolje - ustreliti.
XBlaster online igra ima arena - to je malo mesto, hkrati so trije igralci. Glavna naloga je - da bi ubil dve sovražnike. Izbirate lahko polno sovražnikov, ki niso bili ranjeni v bojnih poslih, in se lahko zahrbtno plazi okoli vogala in cilj je ranjenih.

Igrajte igro na spletu lahko XBlaster uporabo teleport, on reši s preveč močnimi kandidata ali, če se krzno precej razdeljena. Teleportacija se pojavi na drugem mestu. Samo na vrata morajo še doseči, vendar vedno ne dela ...
spletno igro XBlaster nima clan sistema, ki jo ločuje od drugih iger razvojne ekipe Bigpoint, ker posameznik igro ...

V XBlaster, vsak mesec igral Jackpot 10.000 evrov. Torej, igrajo IksBlaster bo dvakrat zanimivo!

Kaj še lahko dodamo, je dejstvo, da je igra zelo kakovosten 3D grafiko, ki pušča prijeten vtis na gledalce. Prepričan sem, da bo zanimivo igrati XBlaster pri katerikoli starosti, če je strast in želja, da bi mojster močan vojaški stroj. Med igro, igralec seznanil z mnogimi zanimivimi misijami, dvobojih, turnirjev in celo vrsto drugih zanimivih lastnosti igre ...

Vse, kar vas loči od teh razburljivih dogodkov, se XBlaster registracijo. Ne potrebujejo dolgo, da mislim, da je čas, da poskusite svojo roko v bitki, ki poganja stroj vojno prihodnosti!