Zaznamki

SVET Varships

Alternativna imena: WORLD OF varships, svetovne vojne ladje

World vojaških ladij.

Besplatny stranka strategija MMO strelec vojaških predmetov, ki omogočajo udeležencem, da burne dogodke v začetku dvajsetega stoletja, da stopijo na razburljivo potovanje. Ta igra je nadaljevanje znamenite serije iz družbe vojne igre. št. Grand epska bitka vtis celo izkušene uporabnike. Za vyborot primat med vredni nasprotniki, boste morali skrbno razviti taktike spretno načrtovati vsak korak. Ne pozabite, da je v tem nemirnem svetu lahko karkoli, in spremljajoče napade, in nenadno zasedo in odprte nasilne spopade. Morate izvaja velik pogum in iznajdljivost, pa tudi kot pametno vodja veliko floto bojnih ladij. Daj no! Ste čakali zanimivih dogodkov!

Dlya igrati v svetu vojaških ladij Računalnik mora izpolnjevati naslednje minimalne sistemske zahteve:

  • operatsionnaya Windows 2000 / XP / Vista / 7,
  • protsessor 2. 2 GHz
  • videokarta raven GeForce 7600GTili ATIX1600;
  • Zaslon
  • rasshirenie 1024, višina 720 slikovnih pik,
  • ne manj kot 2 GB RAM-a.

World registracije vojaških ladij vas bo popeljal na morje prostor. Vendar, če že imate račun pri enem od projektov vojne igre. neto ponovno ustvarjanje to ni potrebno. Lahko greš z obstoječim računom. Sicer pa je še izpolniti nekaj vrstic: ime igralca, geslo, e-poštni naslov. Imejte v mislih, da so pravila igre svetu vojaških ladij morate popolnoma strinjam. Ker ste postali bi bilo legitimno stanovalec neverjetno sveta seznanjeni s svojimi glavnimi elementi. Izbira igralcev na voljo različne ladje. Razlikujejo ognjeno moč, hitrost, oklep in moč. Bodo dostopni takšnih razredov:

  1. avianostsy - imajo sposobnost, da zagotovi podporo na daljavo iz zraka. V tej težki nalogi jim pomagajo številne letal povezave krova;
  2. kreysery in bojnih ladij - različni moči in teže. Ker imajo neposreden hit smrtonosne volleys. Ni čudno, da se boji celo kul ladij;
  3. esmintsy - majhnost, spretni ladje, ki so zelo učinkoviti pri napadih skupine. Niti nasprotnik ne bo stala soočenje z njimi, ne obrabijo istočasno v kapeli.

No Se ti ne zdi, da je sovražnik mogoče premagati z uporabo katere koli eno vrsto ladij. Samo sodelovanje z zavezniki, je ključ do želenega rezultata. Ti, po drugi strani, mora biti vedno pravilno upravljati oddelkih ladje. Pomagajte vaša ekipa dobili zmago, izkušnja je opojna občutek uspeha!

Kak pri prejšnjih projektih, World of Tanks in svetu bojnih letal, Warships igra omogoča igralcem, da uporabijo dobropise, zaslužili zlato in izkušnje. Vsak je zaznamoval svoj dosežek nagrado. In to pomeni, da je vaša prihodnost dobesedno v svoje roke! Bogatejši ste, bolj bodo mogli privoščiti. Po izboljšanju ladij je drago, in nakup dodatnih modulov vedno vlije veliko denarja.

World vojaških ladij boš igral v različnih bojnih kart. Ozemlje igre razteza od obale severne Evrope do archipelagoes Tihega oceana. Verjemite mi, da boste, kjer carousing! Vrhunec je igranja in spreminjajoče se vremenske razmere. Boste morali naučiti, da se prilagodijo na različne kvote, in če sije sonce na obzorju - tako da je to še en razlog, da uživajo življenje! Svet vojaških ladij navdušili uporabniki dinamiko dogodkov, lepe realistične grafike, enostavnost upravljanja, sposobnost izbrati najbolj primeren stil igre. Prepričajte se sami koristi to odlično igro!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more