Zaznamki

Svet Plačanci

Alternativna imena: Svet Plačanci

Kot kaže praksa, strelci z realistično grafiko uporabo, uživajo pa bodo uživali noro priljubljena med igralci računalniških iger, ne glede na njihovo starost, poklic in hobiji. Igra World of Plačanci - samo tak projekt. Trenutno je točen datum začetka prodaje v vesoljskem omrežje še ni znan, vendar pa je vodenje projekta vedno podpirala javnost. Torej, je postalo znano, da se bo kmalu začela zaprto beta. Zapis enak testiranje sedaj odprt, tako da lahko vsakdo dobil v vrsti za ta drugi tipkami za dostop.

Kot je obljubil, razvijalci, bo Svet Plačanci na spletu ne sme biti tipičen online multiplayer strelec, bo nekaj več. Ustvaril najboljših evropskih oblikovalcev, bo projekt FPS z možnostjo interaktivnih iger. Osnova tega projekta je Unreal Engine 3. Ena izmed najbolj pričakovanih iger bo imel vse priljubljene funkcije. Torej, bodo znaki neprestano črpati, orožje - za izboljšanje okusa in potreb, in storiti vse, kar je lahko popolnoma brezplačno.

Ker je igra na spletu, je mogoče domnevati, da bo v svetu registracijo plačanci, kot je potrebno, tako kot v vseh drugih projektih . Seveda, na kakšen nasvet o registraciji, je še prezgodaj reči. Vendar pa na tej stopnji je mogoče opozoriti na dejstvo, da je igra manjka ruski vmesnik, torej tiste, ki niso seznanjeni z angleščino, morali vleči znanja ali kupiti slovar. V bistvu, nadzor nad igro ima razumljive in dostopne.

Znano je, da je po začetku beta, igralci lahko naložite namestitveno datoteko igre na Steam. Čeprav je nemogoče reči zagotovo, ali je lahko igrati World of Plačanci zastonj, ampak tudi če se bo projekt plačano, prepričani, da se bo njegova cena ustrezno in primerno, in se bo v celoti upravičijo.

Takoj po začetku igre boste postali človek, ki je, seveda, bo treba za izvajanje nalog različnih vrst. Kot sem obljubil, ustvarjalci, značilnosti te igre je sposobnost, da prilagodite videz in značaj, njegove lastnosti in orožja. Boste imeli priložnost, da ustvarite svojo lastno in igrajo igro World of plačanci najmočnejših značaja na svetu.

Bo izbira je ponudil devet razredov značaja, ki bodo znane kasneje. To je že znano, da je izbira orožja v igri samo super, in priložnost za njegovo izboljšanje v prihodnosti, se boste nepremagljivi. V trgovini, ki jih lahko vsakdo kupi stvari, da bi pomagala doseči uspeh v bitki.

Osnova igranja - kolektivnih bojev. Pričakuje veliko število skupinskih bojev in misij. V svetu Plačanci igrati bo zanimivo in zabavno skozi ven urnik. Boste opazili tudi infrardeče znamenitosti, plameni požirala mesto in številne druge manjše predmete, ki niso v drugih igrah zaprtimi očmi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more