Zaznamki

Vojske svetovne vojne

Alternativna imena:

World War Armies je ena najboljših strateških iger v realnem času, ki so na voljo na mobilnih napravah. 3D grafika, zelo podrobna in realistična. Glasovna igra je dobra, glasba ni dolgočasna.

Igra vam bo dala priložnost, da spremenite dogodke druge svetovne vojne. To je največji spopad v moderni zgodovini, v katerem je sodelovalo ogromno držav. Prav zaradi tega je bilo o tej vojni posnetih veliko filmov in izdanih ogromno vojaških strategij.

Če želite zmagati v takšnem spopadu, boste morali poskusiti:

  • Zavzemite ozemlja z viri
  • Nadgradite svoje orožje in vozila
  • Porazite številne sovražnike na bojišču
  • Izboljšajte lastnosti borcev

Premagajte druge igralce, poiščite nove prijatelje in komunicirajte z njimi v vgrajenem klepetu.

To je le majhen seznam nalog, pravzaprav je vse veliko bolj zanimivo.

Najprej si oglejte majhno vadnico za učinkovitejši nadzor igranja. Tudi če niste novi v takšnih igrah, vam ne bo škodilo, da se naučite vseh funkcij vmesnika.

Ko začnete igrati World War Armies, je pomembno zagotoviti, da imate dovolj virov. Odvisno od tega, kako veliko vojsko lahko mobiliziraš.

Preizkusite različne strategije na bojišču, dokler ne najdete tiste, ki vam najbolj ustreza. Eksperimentirajte s sestavo moštva. Treba se je prilagoditi sovražni vojski. Izberite, katere vrste vojakov želite poslati v boj, da boste zmagali z najmanj izgubami. Tudi če vam sprva ne uspe, naj vas ne obupa malodušje, sčasoma boste razumeli, kako najbolje voditi bitko, odvisno od tega, kdo vam stoji nasproti.

Vse vrste vojakov ne bodo na voljo od začetka. Razvijalci bodo zagotovili vse, kar potrebujete za zmago, bodo morali trdo delati, da odklenete nove vrste oboroženih sil. Več izbire vam bo dalo priložnost za zmago proti veliko močnejšim nasprotnikom.

Po začetku igre morate najprej dokončati kampanjo in narediti vse, kar se od vas zahteva. Na ta način boste pridobili izkušnje, ki vam bodo pomagale v bitkah proti resničnim ljudem preko omrežja.

Za igranje je potrebna stalna internetna povezava. Danes skorajda ni kraja, kjer ni pokritosti mobilnega operaterja ali wifija, kar pomeni, da lahko v igri uživate kjerkoli.

Dnevnih obiskov igre bo nagrajenih z darili. Poskusi, da ne zamudiš nobenega dneva.

Obstaja trgovina v igri. Lahko dobite veliko koristnih stvari. Plačujte nakupe z denarjem ali valuto v igri. Asortiman se redno posodablja, pogosto potekajo razprodaje.

Zahvaljujoč internetni tehnologiji je mogoče igrati z ljudmi, ki so daleč od vas.

Ugotovite, kako dobri ste v poveljevanju v bitkah proti drugim igralcem.

World War Armies

lahko brezplačno prenesete na Android s povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj in postanite najboljši general v največjem spopadu, s katerim se je kdaj soočil naš planet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more