Zaznamki

Svet vojnih ladij Blitz

Alternativna imena: WoWS Blitz, svet bitka Blitz Boats

Game World of Warships Blitz je dolgo pričakovani projekt.

Družba Wargaming Group se je znova odzvala z dejstvom, da je navdušencem morskih bitk zadovoljila igračo, imenovano World of Warships Blitz. Če ste igrali računalniško različico, boste prijetno presenečeni nad tem, kako so se avtorji obrnili k prilagajanju na Android.

Sudy po načinu, kako projekt hitro postaja priljubljen, lahko z zaupanjem rečemo, da bo kmalu dobil eno od prvih mest v kategoriji kultnih igrač. Za World of Warships Blitz download, vam ni treba nič posebnega, in se bo spopadel z modelom telefona z OS različico od 4. 4 in nadalje, ter s prostim prostorom pod postavitvijo 59 M.

Še vedno je na voljo prenos World of Warships Blitz na računalnik, tako da nihče ne bo ostal brez.

Features of management.

Če primerjate mobilne in računalniške različice, se na prvih zemljevidih ​​območja znatno zmanjšajo zaradi udobja, ker boste morali igrati na majhnem zaslonu. Način nadzora na zaslonu na dotik se razlikuje po različnih vogalih, obstajajo posebni gumbi. V spodnjem levem delu je navigacija. S klikom na eno od puščic nastavite pot do desne / leve ali nazaj / naprej. Enkrat kliknite puščico in ladja bo plavala. Če se znova pritisne, se pospeši. Ugodno je, da jih ni treba pritrditi s stalno potiskanjem. Dovolj je ukaza in lahko storite druge manipulacije.

V spodnjem desnem kotu križa je označen ukaz za streljanje in približek je daljnogled. Sredi ikon orodja in popravilo. Na zgornjem desnem kotu zaseda ikona s spremembo orožja, na levi karti terena in v sredini vidimo obseg poteka bitk. Ker ima vse to majhne dimenzije, prosojnost in intuitivno razumljivost, je za takšno veliko igračo to velik plus.

Igramska igra.

Poleg tega igra World of Warships Blitz ponuja:

Kot v računalniški različici, World of Warships Blitz igra v mobilni različici ponuja načine PvP in PvE.

  • Veliki izbor 90 ladij iz različnih držav
  • Kanse, ki se borijo v arktičnih, atlantskih in pacifiških vodah
  • Raznolikost orožja
  • Neprekinjeno črpanje ladij Več kot en bojni način: samski, ekipa, podjetja, rank
  • Amphas za dosežke in zmage
Že omenjeno je bilo, da je izbira zemljevidov ogromna, vendar se je zmanjšala za približno tretjino, tako da predolgo čez pot do glavnega kraja dogodka ni potrebno prestopiti puščavnih površin vodne površine. Tudi če igrate PvP, lahko igralce združite v skupine z 7 udeleženci. V ostalem je vse podobno nakupu ladij, črpanju, udeležbi v kvestih, misijah in drugih prireditvah. Za to seveda zagotavlja dragocene nagrade in bonuse. Poleg nagrad za sodelovanje v boju je WoWS Blitz zagotovil še druga prijetna presenečenja. Na primer, če ste v tednu dnevno dnevno obiskali igračo, pridobite premijski račun tri dni.

Za ljubitelje akcijskih igric je zanimivo, da se doživi ta projekt, še posebej, če so seznanjeni z drugimi deli razvijalca (cisterne in letala). Prav tako privlači tiste, ki so večkrat privedli na bojne ladje na velikih računalniških monitorjih. Lažje jim je določiti nabor ladij za svoje flote (uničevalce, križarke, bojne ladje) in njihov način črpanja. Začetniki bodo odkrili ogromno polje za raziskave, da bi določili lastnosti vsake ladje v bitki.

Te, ki je uspelo preskusiti igro, dajte enoznačno pozitivno oceno. Tudi v njeno korist je dejstvo, da razvijalci nenehno sproščajo posodobitve in aktivno popravljajo morebitne napake.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more