Zaznamki

Besede s prijatelji 2

Alternativna imena: Igra z besedami

Words s prijatelji 2 - igra za prave učenjake Igra

The Words With Friends 2 je naslednji del znane igre iz nič manj znanega studia Zynga. Povežite svoje prijatelje v igri in se vključite v verbalne bitke, preverite, kdo ve več besed in jih uspešno uporablja na igrišču. Ne pozabite, da je polje omejeno in ga lahko uporabite za svoje namene in preprečite nasprotniku, da vnese vrednejše besede.

Začelo se je

Ko prvič začnete igro, izberite način prijave s pomočjo e-pošte ali facebooka. Nato vam bodo v treh diapozitivih prikazali kratek vodnik o tem, kako igrati:

 • Drgnite ploščice s črkami s prstom na igralni plošči velikosti 11 na 11
 • črkovanje besed na igralni plošči samo navpično ali samo vodoravno
 • S klikom na gumb za igranje potrdiš, da je poteza zaključena in da lahko nasprotnik hodi

Poskusite igrati svojo prvo igro v solo načinu, torej igrate se z računalnikom. Če želite to narediti, lahko izberete Solo Challenge na najpreprostejši zahtevnosti. Na dnu zaslona vidite črke, ki so na voljo za to potezo, ki jih morate sestaviti v besedo. Vsaka črka ima številko, ki označuje število točk, pridobljenih v primeru uporabe. Takoj, ko ste zbrali besedo, se številke seštevajo in vidite skupno število točk, ki jih dobite za določeno besedo. Kdo bo dosegel več točk na tekmo, je zmagal. Nimate časa za selitev, lahko razmišljate, kolikor želite, in izberete najboljšo besedno različico od nasprotnikovega, zato ne hitite. Če premikate ploščice s črkami na plošči, bodite pozorni na barvne kvadratke s črkami, pomagali vam bodo doseči več točk:

 • modri kvadrat z DL (dvojna ploščica) - pomnoži z dvema vrednostma črke, ki je na njej;
 • zeleni kvadrat s TL (trojna ploščica) - pomnoži s tremi vrednostjo črke, ki je na njem;
 • rdeči kvadrat z DW (podvoji besedo) - pomnoži z dvema vrednostma besede;
 • oranžni kvadrat z TW (trojna beseda) - pomnoži s tremi vrednostjo besede.

Poskusite kombinirati več bonusov hkrati, če želite povečati svoje točke in zmagati. Najprej hodi tvoj nasprotnik, potem pa ti. Skupno lahko naredite 5 potez na igro, to je, da na vsaki strani na igrišču ne sme biti več kot 5 besed. Ker greš na drugo mesto, imaš prednost pred nasprotnikom, že vnaprej veš, koliko točk potrebuješ za zmago. Poskusite končati igro pred rokom.

Katere besede so v igri prepovedane:

 1. kratic
 2. besed, sestavljenih iz samo velikih črk
 3. prefiksi in pripone, ki so ločeni od glavne besede
 4. besed z vezajem ali apostrofom
 5. zlorab in rasnih izrekov

funkcij igre

v besedah u200bu200bs prijatelji 2, ni dovolj, da veste veliko besed. Pomembno je, da aktivno uporabljate črke, ki pridejo na vašo stran. Ne vedno daljša beseda vam bo dala več točk. Vsaka črka ima svojo zapletenost uporabe in ponavadi številke na njih prikazujejo. Na primer, črka "Q" vam bo prinesla kar 4 točke, in če jo postavite na modri kvadrat ali zeleno, znatno povečate svoje točke in bolj verjetno je, da boste zmagali v krogu. To pomeni, da lahko beseda s 3-4 črkami da kar 20 točk, medtem ko lahko beseda 7-8 znaša polovico. Pazljivo opazujte tablo in kaj počne vaš nasprotnik.

Words s prijatelji 2 Prenesite v računalnik in začnite igrati s prijatelji. Če želite to narediti, morate najprej prenesti in namestiti androidni emulator Bluestacks in šele nato v njem namestiti igro.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more