Zaznamki

Woozworld

Alternativna imena: Woozworld

Game Woozworld - je brskalnik MMO igra, ki temelji na navideznem svetu v stalnem razvoju zasnovan za mladostnike (v starosti 9-14 let). V Woozworld spletu teens varno ustvarijo svoje vesolje, igrajo in komunicirajo med seboj. Igra ima ustvarjalne funkcije, kot tudi na stotine iger, ki temelji na priljubljeni otroški seriji.

Pred igrati Woozworld, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2 GHz, 1 GB spomina, grafična kartica - 128MB. Pridružite se v igri Woozworld ne bo veliko časa in enostaven:

1.                   Na domači strani izberite možnost "pridružijo"

. 2                   Vnesite svoj datum rojstva;

3.                   Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

4.                   Vnesite varno geslo in ga ponovi

5.                   Izberite "play", in registrsko Woozworld je konec.

Game Woozworld je online MMO svet, ki je na voljo za otroke 9-14 let. Igra ponuja mladim priložnost, da vzpostavijo svoje individualne svetu, igre in komunikacijo z drugimi prijatelji. Igra ima prvotne lastnosti in veliko iger, kot so znameniti TV serije za otroke.

Woozworld spletu daje vsak igralec možnost, da oblikujejo svoj značaj s številnimi dodatki za razvoj podobe in popolnoma spremenil svet. Igralci se bodo lahko odločili značaja Woozworld spletu in široko paleto iger, kot tudi neverjeten nabor video. Poleg tega lahko vsak otrok komunicira z njegovih / njenih prijateljev, da sodelujejo v bojih Spellz za opravljanje različnih nalog. Igralci lahko tudi zmagali točke, ki se lahko uporabi za nakup različnih predmetov v igri Woozworld.

Starši ne bi bilo treba skrbeti za varnost svojih otrok, saj je igra popolnoma varna za otrokov psiho.

Če igralci podpisan Woozworld spletu , bodo upravičeni do še več prednosti. Univerza je valuta, ki se uporablja izključno za naročnike Woozworld spletu . Poleg tega bodo ponudili dostop do trendovskih dodatkov in kosov oblačil, ki jih lahko uporabijo za izboljšanje videza njihovih znakov. Naročniki imajo edinstveno priložnost, da izkoristijo visokošolskih zavodov, ki so podane z njimi vsak teden!

Woozworld boste igrati in boste ugotovili, da igra omogoča vsak član, da razvijejo svoj svet s pomočjo svoje domišljije. Igralci se lahko tudi odloči, ali so zainteresirani za sodelovanje z drugimi prijatelji in prebivalci Woozworld spletu . Odločanje postaviti vrata in z distribucijo njihovega posebnega namena, igralci imajo možnost, da ustvarijo svoje svetove točno tako, kot hočejo.

Morate pustiti otroci razvijajo svojo ustvarjalnost, da ustvarite edinstven svet Woozworld spletu . Woozworld je osredotočen na ponujajo najboljše storitve za svoje člane, tako da ne bo prišlo do škodljivih funkcije v igri. Vaš otrok je treba poskusiti, in boste videli, da je on / ona bo igral Woozworld stalno!

V Woozworld spletu vsak igralec lahko ustvari svet, ki temelji na domišljiji in izberite, če on ali ona želi deliti s svojimi prijatelji in drugimi prebivalci igre Woozworld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more