Zaznamki

WolfTeam

Alternativna imena: Wolven Naročilo

Wolfteam Wolf ekipa - je originalna internetna multiplayer prva oseba streljačina narejena v 3D. Ta igra je brezplačna, morate samo register. Med spletnimi igrami različnih vrst, pa niso tako malo MMOFPS, Wolf ekipa in igrajo eden izmed njih. Samo ime Wolfteam Wolf squad nam pove, kakšen stil igre ustvarili. Se razlikuje tudi od mnogih drugih spletnih strelcev dovolj izvirno zgodbo tej spletni igri in njenih značilnosti. V zgodbi je število ljudi, ki bodo na lahko spremenijo v volka in nazaj, vodenje človeški um in socialnosti. Od teh ljudi, in je bila ustanovljena Wolf ekipo.

In pri spreminjanju preoblekah za "človek-volk" predvajalniku (Team) daje možnosti za bojne operacije, saj takšne priložnosti, da ima veliko več možnosti pri izgradnji strategijo vojskovanja. To naredi spletno igro Wolfteam Wolf ekipa je zelo zanimiva, saj je na eni strani dovolj velik arzenal orožja pod "človeško podobo" značaja, lahko oddaljeni napade. Po drugi strani, Volkodlak prednost v moči, hitrosti in spretnosti, v nasprotju z ukrepom iz varne razdalje. Med drugim omogoča pretvezo volkodlak znak, da plezati stene. Volkodlaki so sorte, od katerih ima vsaka svoje značilnosti: led volk straže, senci, Luda, itd

Seveda, veliko pozornosti v tej spletni igri nameniti arzenal orožja znakov. Kot je bilo že omenjeno, lahko orožje uporabijo le, če ste v človeški obliki. Roko na minimalno možno (in potrebno) predčasno v igri Wolfteam Wolf ekipo, za ta namen boste imeli določeno količino zlata. Med igro, ki opravljajo različne bojnih misijah in s tem pridobivanje sredstev, bodo orožja bodo na voljo, kot tudi igranje in ga dobil kot nagrado. Različne Assault orožja, gibala orožja, pištole in granate ki jih lahko dobite in izberite tistega, ki ste jo želeli. Nekateri orožje lahko tudi spremeni, izboljšanje njene parametre. Upoštevajte tudi elemente, ki dodajo znak na silo Wolfteam Wolf moštvo: nahrbtniki, tetovaže, Accoutrements.

Da bi začeli igrati igre na spletu, da se registrirajo. Pridružite se v igri Wolf ekipa je, kot sledi. Na strani igre, kliknite brezplačno registracijo. Po potrditvi, da si določite podatkov (prenašanje iger in registracija je brezplačna), sledite navodilom, ki se prikažejo na zaslonu, da začnete igro in začnite igrati Wolfteam zabavno.

Greš v igro, boste morali izbrati območje in regijo, vnesite klic. Pozivni znak - je svoje ime v spletni igri Wolfteam Wolf vod. Upoštevajte, da en sam račun ima lahko samo en klic. To zahteva registracijo. Zdaj je čas, da se ekipa igralce po vaši izbiri.

Igra Wolfteam Wolf ekipa je na spletu spopad med dvema ekipe igralcev. Obstaja nekaj zanimivih načinov igre: "Death match" - igre uničiti največje število igralcev nasprotne ekipe v omejenem časovnem obdobju. V tem načinu obstajajo razlike, na primer, lahko nastavite omejitev za orožje, ki se uporabljajo v boju. Način "Destroyer" - ena ekipa podtakne bombo na določenem mestu, drugi - poskuša izogniti ali jih nevtralizira. V različnih primerih, dovoljeno preoblikovanje igralce v ljudi in volkovi.

"Osvajalec" ima tri različne načine, vse pa imajo en cilj - da zajame čim več osnovnih podlag, za omejeno časovno obdobje.

Torej igrajo Wolf ekipa bo zanimivo za ljubitelje dinamičnih spletnih strelcev. Igra ima visoko kakovostne 3D grafiko, veliko različnih orožij, izboljšuje skozi igro, boj proti različne možnosti, in samo tvoj um in pogum, da igrajo in bodo pomagali preživeti v smrtonosni bitki, ki je v tej spletni igri na pretek.

Začnite danes igral in ne bo vam žal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more