Zaznamki

Čarovnik Svetovna II spletu

Alternativna imena: Igra Wizard Svetovna II

Online igre W i zards Svetovni ΙΙ - brezplačno brskalnik igra vlog, v kateri boste izvedeli in obvladali nov čarobni svet. To nadaljevanje je že znana in priljubljena MMOR PG "W i zards World". Za tri leta, kot je bilo dušenje boj med vojskama temnih sil in lahkih čarovnikov. V tem času so mnogi sposobni doseči svetla, težko osvajajo svoj svet. Njihova majhna vasica zrasel v velik in močan Aradon, mesto, ki ga je dobre volje prevladujejo. Svetloba je uspelo Upor starodavno Zaorn oživiti Dorikan in ugotovila Elair (Visoka šola za čarovnike prostovoljcev). Vendar Dark ne bo dal gor z izgubo moči. Ni znano, na kakšen uroke in rituale, ampak Dark uspe najti pot do drugega astralni ravni svetovnih Wizards. Ta lepa devica svet še ni določen čarovnika stopala in zlo je že tu. V skladu z načrtom temačni svet ΙΙ postane izhodišče za njegovo vojsko. Ampak, na srečo, ni opazil svetle teh ukrepov. Najmočnejših čarovnikov, ki jih nepredstavljivega napora, najti dostop do sveta ΙΙ . Igra W i zards Svetovni ΙΙ na spletu - to je boj med temnimi in svetlimi v novem svetu. Amazing svetu legenda sestavljena iz sanj, kronane z veličastno gradov in naseljenih čudovitih bitij.

Za začetek boste potrebovali registracijo v igri svetu čarovnikov ΙΙ . W i zards Svetovni ΙΙ registracija, je naslednji: vstopil v igro in prišli do imena geslo. Če želite naročiti na e-novice igre, Svetovna register волшебниковΙΙ предоставляет Vam priložnost. Če želite to narediti, vnesite e-poštni naslov je primerno postavo. Po tem bi morali pritisniti Register . Zdaj imaš na drugi stopnji registracijo. Pridružite se v igri W i zards Svetovni ΙΙ [_2_ ] nadalje predlaga takšne ukrepe

- Vnesite svoj vzdevek;

- Geslo je začel od W i zards Svetovna Ι (razen, seveda, da si bil ti)

- Izberite dirka glavnega lika (v okvirju na dnu so posebne značilnosti te značaja);

- Določa besedo;

- Premišljena kodna beseda;

- Vnesite svoj e-mail;

- Datum rojstva.

Skratka, pritisnite Register . Matična W i zards Svetovni ΙΙ minilo, in lahko igrate igro svet волшебников ΙΙ онлайн.

To je čas, da razmisli fantastično bitja, ki vam bo predstavil W i zards svetu ΙΙ online igre. Znaki se imenujejo enote. Svet волшебников ΙΙ online имеет enote take dirke: Vilini, Škrati, škratov, ljudi, Orke, škratov. Opis vsako od njih je mogoče najti v pravilih igre. Glavni lik, ki ste ga izbrali ob registraciji še vedno lahko pokličete svojo stranko. Na začetku igre je na voljo brezplačno v moštvu, da sprejme dve enoti. Za povečanje sproščanje, nato plačati kovance za vsako naslednjo enote. Lahko, seveda, razreši neponravilis bojevnik, vendar bo povrnjen le polovico zneska, ki ste ga preživel najem. Kovanci se lahko zaslužil z zmago v bitki.

No, z znaki urejeno in si seveda postavlja vprašanje orožja. Konec koncev, to ne more biti naši junaki boriti z golimi rokami! Online igre Svetovno волшебников ΙΙ позволяет vsak vojak v bitki, da prevzamejo orožje, ščit, amulet in dva zvitke. Vrač lahko ščita amulet, šest pomika. Vsako pleme opira svoje orožje. To, na primer, škratov - noži, meči, za Vilini - loki in CROSSBOWS, itd § Orožje ima svoje parametre. Namreč, poveča zaščito udara, požara magijo, teža, cena. Obstaja tudi različne plošč. Lahko so izdelana iz lesa, železa, brona, itd itd Lahko igrajo igre na spletu W i zards Svetovni ΙΙ , ki uporabljajo stvari dokopal pokal (ščit pošasti, čarobna palica). Mimogrede, ne pozabite, da po vsaki bitki oborožitve nosili za 1%. Torej stvari, ki od časa do časa potrebno popravilo.

Zdaj, ko smo se ukvarjali z orožjem, lahko varno vpišite prizorišče bitke. Igra ima več vrst bojev. To usposabljanje boj dvoboj in dvoboj za dokončanje zmage. Igraj W i zards Svetovni ΙΙ potrebujete pridelnyh ugotovitvi, previdni. Ne pozabite, da čeprav budnim straže, lahko mesto prodre pošasti. Bodite pripravljeni na boj v vsakem trenutku, saj lahko ti hudobni in zviti bitja vas napadejo kjerkoli.

Verjetno ste že mislili, da igrajo igro W i zards Svetovni Ι & Jota na spletu ne bo dolgočasen in ni nič, ampak neskončen boj. Jaz pospeši, da vam zagotovim, da temu ni tako! Svet волшебников ΙΙ играть Zelo razburljivo. Igra ni monotono! Tu lahko najdete različne zanimive dejavnosti. Lahko ustvarite svoje klanov (pogoj za uporabo je naziv Baron ali novejši) ali pa se pridružite že obstoječe. Morda ste zadeli puščico Cupid in želite, da se poročita? Igra vam daje prožnost. Zakrament poroke se izvaja služabnike templja. Ali pa morda želite, da bi izboljšali svoje finančno stanje. Ni problema! Lahko greš na delo v službi miru. Izberite eno od razpoložljivih mest za in gremo! Samo želel, da bi nekdo dober občutek? Kaj vprašanj? Igra omogoča igralcem, da izmenjajo darila. Mimogrede, ne pozabite tudi kaj takega, kot je kazalo zavezanosti k miru. Svetujem vam, da sledite IPM, ker bi radi, da prejmejo mesečno promocijo od City Hall? Ni dovolj, pustolovščina? Želite več adrenalina? Potem boste hodili v iskanju. To območje na obrobju mesta gosto poseljena z pošasti. Boj, si zasluži svoje dodatne zaklade, potem lahko varno vrnili v mesto skozi čarobni portal.

No? Upam, da zdaj razumete, da ste izpustili samo nimajo. Pridite preveriti in se prepričajte sami, da W i zards Svetovni ΙΙ igrajo zelo zanimivo in razburljivo. Boste doživeli živahno in raznoliko paleto čustev v tem čarobnem svetu! Dejansko, zahvaljujoč igri ne boste uživali samo avanturo in se počutim kot pravi vojaški voditelj in strateg. Vlak svojo vojsko vojaških veščin, kot ste ugotovili podvigi! Mi lahko samo želim veliko sreče pri doseganju vaših ciljev! Gre za to!