Zaznamki

Čarovnik Svetovna

Alternativna imena: Svet Wizards

Wizards World Online - prost brskalnik, ki temelji na spletu vlog fantasy igre. Tukaj boste našli zanimiv boj, napad gradovi, gostje in razburljivo misijo.

To je mogoče namestiti odjemalca igro, ki je zasnovan za zmanjšanje prometa in stabilno delovanje (priporočeno za uporabnike dial-up in GPRS). Igra je optimizirana za brskalnike Internet Explorer, Firefox, Opera in Chrome. Drugi brskalniki - ni priporočljivo! V njih igra ne bo delovala pravilno.

Priporočeno:

- Visoke hitrosti internetne povezave,

- Memory 1GB;

- Nivo procesorja ni nižja od Intel Core 2 Duo,

- Plug-in različico Adobe Flash Player 10 ali več.

, Da začnete igro potrebujete Registracija Wizards World: s klikom na gumb "Registracija" v oknu, ki se odpre, izberite dirka za svojega junaka. Med Ras so vam na voljo izbiro: Troll, Orc, Škrat, Human, Elf in Goblin (mogoče podroben opis vsaki dirki je mogoče najti na spletni strani v Encyclopaedia). Nato izberite vrsto talno, Ime (ime), e-pošte in rekel kode. Sprejeti dogovor s pravili igre in pritiskom na "Registracija". To je vse v igri Registracija Wizards vsem svetu. Ste v igri!

Če želite spremeniti svojo raso, je mogoče storiti samo enkrat, in v določenih situacijah. Vsako pleme ima svoje glavne značilnosti: Življenje, moč in čarovnija.

Online igre Wizards Svetovna ponuja številne gostje (malih in velikih quests, masivni gostje Quest "Dragon Valley", ...), potovanja, ter vse vrste dvoboj turnirjev, grajski napad in pluje na metli, no, najbolj romantično poroko pričakuje Slovesnosti. Boste srečali z siren, Dragons, Harpij in druge enako pisanih likov ...

Wizards Svetovno spletno igro je bogata v vseh vrst čarobnih rokopisov in napitkov, ki pomagajo v boju proti. Veliko nakita, oklep, orožje, talismane, čarobnih kristalov - vse te stvari, ki dajejo dodatne lastnosti v svoj značaj.

Začetek igrati v Wizards World, ste vabljeni, da gredo skozi boju usposabljanja v Areni, potem lahko začeli razvijati svoj lik. Da bi povečali stopnjo znak, ki ga potrebujejo denar. V začetni fazi, lahko zaslužite v areni bitkah, lov pošasti in dokončanje quests Travels Dnevnik dosežek.

Medtem ko je v čarobnem mestu - Elair, boste usposobljeni v šoli čarovnikov in bojevnikov, kjer boste izvedeli vse vrste čarovniških trikov. Po usposabljanju boste šli na eno od čudovitih mest tej fantastični svet: Zaorn, Dorikan Aradorn ali kateri pokažete vse, kar ste se naučili. Poleg teh mestih v igri obstajajo mesta, kot Tarn in Viera.

Online igre World of Wizards ima veliko nevarnih bitja: divji Dragons borilne snežaki Elementalov, Harpij, volkodlaki, Gorgon, duhovi, Giant Salamander, sirene, Golem, temno Harpije Chaos demoni. Prav tako ... ta bitja dotikale zverinjaka še vedno ima veliko različnih pošasti.

Igrajte igro na spletu Wizards World, boš gledal na vremenske spremembe, ki vplivajo elementarno magijo čarovniki. Na primer: Jasno povečanje in zmanjšanje magic Fire Magic Air, deževnica čarobne povečanje in zmanjšanje čarobne Fire Magic Mist Air povečanja in zmanjšanja čarobne Zemlja povečanje toplote in zmanjša magic Fire Magic voda, zrak magic sneženje raste in pada čarobno ogenj.

Game Wizards World Online ima veliko različnih mestnih zgradb in vsaka stavba ima svoj namen.

Igrajte igro Wizards World Online lahko vnesete v eni od Guild: Masters Guild Guild bojevniki. Igra ima veliko različnih naslovov, in prisotnost klanov in združenjih, vam daje veliko priložnost. Tako da bo Wizards Svetovna bilo zanimivo igrati.

Spopadi v igri lahko tako individualno in masa. Na posamezne bitke so: Dvoboj, bitka z Duhom, Shadowboxing, Duel brez stvari Gužva, turnir dvoboj in se boriti "zasede". Masni: kaotično, Chaos, ne da bi se stvari nagrade kaos med različnimi rasami, skupina, klan, Dual dvoboj med mesti, bitke med svetlobo in temo, kot tudi boj proti Kupid.

Svetovno gospodarstvo Wizards zgrajena na lokalni valuti - "kovanci" (WWM - Wizards svetovnega denarja).

Obstaja priložnost za igranje na strani sile teme, za obdobje 1 tedna.

Na splošno bi bilo zabavno, pojdite na Wizards svetovni register in se pridružite igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more