Zaznamki

Wild terra

Alternativna imena: Divja zemlja

Wild Terra preživi ob vsaki ceni

igralci, ki so blizu temi razvoja svojega značaja v divjini, bodo zagotovo cenili novost, kot je igra Wild Terra. Ta najbolj realistična igra bo omogočila igralcu, da bo šel skozi proces obvladovanja in preživetja v divjini. Na primeru svojega značaja se bo uporabnik soočil z vsemi težavami, ki obkrožajo osebo, ki je padla na divjo zemljo: lov, preživetje, gradnjo doma, iskanje zakladov, obleganje itd. d. In vse to v ozadju visoke kakovosti grafike in veliko funkcionalnosti.

Stvarni svet v virtualnem prostoru

Ko začnete igrati v Wild Terri, boste opazili, da tukaj ni nobene dokončne parcele. Sprva izbrani igralec se pojavi v drobcih in poskuša razumeti, kje je. Kmalu se sooča z enakimi prvimi naseljenci, kot je on, in poskušajo delati skupaj na novi parceli.

Razvijalci so poskušali razviti grafiko in grafiko na najbolj realistično sliko in predvajanje. Ni prostora za čarobne in druge čudovite stereotipe. Zato, ko igra napreduje, lik sreča samo prave sovražnike v obliki divjih živali in zastrupitev rastlin.

Project in njegova funkcionalnost je izometrična. To omogoča gradnjo stavb brez težav in ustvarjanje potrebne notranjosti. Znak v igri se ne samo poskuša preživeti, ampak ustvarja tudi vse pogoje za udobno bivanje na razvitem zemljišču. Med funkcijami junaka sta ustvarjanje kmetije, sajenje pšenice, izdelava orožja in pohištva.

Glavne značilnosti igre so:

  • Resničnost tega, kar se dogaja na zaslonu. Virtualni svet v tej igri strank je prikazan čim bolj realistično. Šele začeti igrati, se igralec lahko popolnoma potopi v impresiven svet divje zemlje;
  • Visok potencial. Tu bo uporabnik lahko videl proces igre v prej znani obliki iz prve osebe. Zaradi izometrije je možna uporaba prostega gibanja in konstrukcije;
  • razvoj iger. Trenutno lahko prenesete igro Wild Terra in uporabite vse navedene pogoje. In lahko sodelujete pri razvoju igre. Če želite to narediti, morate plačati vrsto zgodnjega dostopa.

Kompleti Wild Terra

V projektu lahko sodelujete z določenimi prednostmi pred drugimi igralci, zaradi dejstva, da razvojni proces še ni konec, vsak igralec ima v igri Wild Terra priložnost, da kupi vrsto zgodnjega dostopa in tako podpre projekt. Dostop do igre za takega uporabnika bo vedno odprt, poleg tega pa bo prejel dodatne bonuse, ki tudi nimajo datuma poteka. Trenutno je v setu več naslovov:

  • Vitez. Z nakupom tega naslova prejme igralec 1000 zlatih in 10 premium dni. Poleg tega bo imel ključ do zgodnjega dostopa in bo lahko sodeloval pri razvoju igre;
  • Baron. Tak igralec dobi 15 dni premije in 1600 zlata. Dodatne spodbude vključujejo pridobitev recepta za plemenito kirasko, sodelovanje pri razvoju igre, ključ za zgodnji dostop in njegovo ime v kreditih;
  • vikont. Igralec prejme 2200 zlatih in 25 premijskih dni, zgornje možnosti dostopa + recepte kirasa, ščit in legger;
  • Graph - 2800 zlata in 35 dni premije. Poleg tega vse zgoraj navedene koristi + meč recept;
  • Marques - 4500 zlata in 60 premium dni. Kot vsi zgoraj navedeni recepti + recepti za ocvirke in naramnice;
  • Herzog - 6000 zlata in 80 premium dni. Poleg tega se vsem razpoložljivim dodatkom doda recept za dežni plašč.