Zaznamki

WildStar

Alternativna imena: WildStar

WildStar na spletu - brezplačna multiplayer igra vlog client v futurističnem okolju. Igralci se bodo prepeljani v skrivnostni planet Nexus in raziskati njeno ozemlje, prikrivanje veliko presenečenj. Ustvaril projekt NCSoft ima naslednje značilnosti: grafiko risanke, dinamičnih igralnih dogodki, prisotnost socializacije, prvotni bori, zanimiv plot, navzven preprostost in dostopnost vmesnika. WildStar vam brezplačen prevoz v fantazijskem svetu, ki jo spremljajo bivanja v vrtoglavo avanturo. Prej je živel na planet Nexus eldanov rase, visoko stopnjo razvoja. Toda v nekaterih skrivnostnih okoliščinah je izginil brez sledu, in jih nadomestiti z novimi prebivalci - Empire frakcije in izgnanci. Začeli igrati igro WildStar in ste postali državljan ta čudna in privlačno hkrati na svetu. Zakaj so tam samo! In prostorna ozemlje čakajo vaše raziskave, in nepredstavljiva količina skrivnostne artefakte in ekološki sistem s svojimi šal in zelo bogato favno. Boste ljubezen preživljati čas tu!

Vas bo Enostavno registracija WildStar se na igralnih mestih, in boste lahko izbirali, kaj pot ubrati. Izbira razred igro, boste s tem dati prednost določenih poklicih, poseben slog igre. Obstajajo štirje razredi so na voljo nick raziskovalec, vojak, raziskovalec in naseljenec. Vsi so edinstveni in vsak je zanimiva na svoj način. Mimogrede, njegova odločitev, kot igra napreduje lahko spremenite in poskušajo iti drugačen način življenja. Mimogrede, predstavniki različnih razredov pogosto interakcijo. Jobs, ki zahteva le kup vožnjo, tako da je podpora zelo priročen soseda.

Med potjo boste pogosto videli mobs. Imajo vedno boriti proti vsem mob lahko razvije svojo strategijo. Ampak ena na ena bori bitka sistema ni omejena. Morda ne boste mogli sodelovati v razburljivih bojev masa PvP, ki ustrezajo najboljšim izročilom sedanjih video iger. Na splošno, ne bi bilo dolgčas!

Rad bi povedal nekaj besed o favni. Urejene vse, tukaj je precej nenavaden. Pa tudi, da je velik jedo majhne, ​​vendar ni jasno, zakaj so nekateri hunt samo ponoči, in drugo za racije Daj sončen dan. Na lokacijah v igri obstaja veliko prizadevanje živali, vendar se pogosto zgodi, da bodo postali plen močnejših živali. In potem mora vaš junak, da bi to isto Quest zverushku najprej odpraviti to pošast, ki jo je požrla. No, vsaj iz mrtvega živalskih trupel zaužitju gre nepoškodovan. Če ste aktivno uničili plenilci, nato pa čez nekaj časa bodo veliko manj, in zato škoduje izginejo. Je WildStar igra zasnovana tako, da tvoja dejanja, kakor tudi drugih igralcev dejanja vplivajo na okolje.

Potem ko je začel igrati WildStar poskušajo razviti svoj značaj. Naučijo uporabljati in fizikalne parametre in tehnologije na voljo istočasno. Stock up pogum in začnete lov za enega izmed najbolj nevarnih planetov v vesolju! Recimo, da ste vedno srečen, da bi dosegli želeno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more