Zaznamki

Whiteout Survival

Alternativna imena:

Whiteout Survival strategija, posvečena temi preživetja. Igra je na voljo na mobilnih platformah. 3D grafika je lepa in podrobna, v slogu risanke. Za glasovno igro so poskrbeli profesionalci. Glasba je optimistična in energična.

Na planetu se nenadoma začne ledena apokalipsa, prebivalstvo mora nujno ukrepati, da preživi. Lahko postanete eden najmočnejših voditeljev ledenega sveta, če se spopadate s težkimi nalogami.

  • Zgradite bazni tabor in ga razširite, dokler ne postane pravo mesto
  • Pridobite sredstva, ki jih potrebujete za preživetje
  • Nadgradi zgradbe
  • Ustvarjanje predmetov za prodajo, gradbeni materiali, orodja in oprema za vojsko
  • Zaščitite naselje, zgradite obrambne črte
  • Sklepajte zavezništva, trgovajte ali se borite z drugimi igralci
  • Dokončajte misije sodelovanja, da dobite dragocene nagrade

To je le nekaj nalog, ki vas čakajo med igro.

Preden začnete, opravite nekaj kratkih vadnic. Zahvaljujoč namigom boste lahko hitro razumeli kontrole.

Na začetku igre bodo vsi vaši napori usmerjeni v to, kako preživeti in zagotoviti preživetje majhnega naselja, v katerem se nahaja vaš tabor.

Šele ko je mogoče vzpostaviti stabilno oskrbo s potrebnimi viri in proizvodnjo najpomembnejših predmetov, lahko pošljete ekipe na raziskovanje bolj oddaljenih območij. Med akcijami bodite previdni, vladarji drugih naselij morda ne bodo zadovoljni z gosti.

Komunicirajte z igralci prek vgrajenega klepeta. Poiščite nove prijatelje in se pridružite zavezništvom. Tako bo lažje odbiti sovražnikove napade, možno pa bo dokončati skupinske naloge z možnostjo prejemanja dragocenih nagrad.

igralcev, ki vam niso prijazni, se bo lahko borilo v načinu PvP.

Redni obiski igre bodo nagrajeni z darili. Poskusite ne zamuditi nobenega dneva, da ob koncu tedna dobite še več daril.

Uvedena sprememba časa in letnih časov. Podnebje je vedno hladno.

Med prazniki se igra spremeni. Obstajajo tematski dogodki s tekmovanji, kjer lahko osvojite odlikovanja in še veliko več.

Pogosto preverite posodobitve in ne zamudite ničesar zanimivega. Poleg tega se igra nenehno aktivno razvija, dodajajo se nove naloge, čudovite lokacije in druga vsebina.

Oglejte si trgovino v igri, tam so pogosto razprodajne dni. Lahko kupite vire in drugo blago. Nakupe je mogoče plačati z igralno valuto ali pravim denarjem.

Za igranje Whiteout Survival je potrebna internetna povezava. Na srečo je zdaj skoraj povsod pokritost z mobilnimi operaterji ali wifi omrežji.

Whiteout Survival lahko brezplačno prenesete na Android tako, da sledite povezavi na tej strani.

Začnite igrati takoj, da preprečite, da bi majhno pleme zmrznilo v prihajajoči ledeni apokalipsi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more