Zaznamki

Wasteland 2: Režiserjeva različica

Alternativna imena:

Wasteland 2: Director's Cut posodobitev priljubljene igre o preživetju v ogromni postapokaliptični puščavi. Ta projekt združuje več žanrov RPG, simulatorja preživetja in strategije. Wasteland 2: Director's Cut lahko igrate na računalniku. Grafika je bila močno izboljšana po prenosu igre na nov motor. Glasovna igra je še vedno dobra, zdaj pa je še več dialoga. Glasbeni izbor je zanimiv in pomaga ustvariti atmosfero postapokaliptičnih svetov.

Apokalipsa je zajela površje zemlje in uničila človeško civilizacijo. Vodite skupino preživelih in jim pomagajte vzpostaviti red v puščavi, ki je ostala iz starega sveta.

Za začetnike so namigi, ki vam bodo omogočili, da hitro obvladate kontrole in razumete mehaniko igre.

Po treningu boste imeli veliko nevarnih misij in delo na postavitvi taborišča:

  • Pošlji skavte, da raziščejo območje
  • Vzpostaviti nemoteno oskrbo z gradbenim materialom, hrano in drugimi viri
  • Dopolnite svojo ekipo z novimi borci
  • Borite se s pošastmi, ki živijo v puščavi, in sovražnimi enotami preživelih
  • Izberite, katere veščine želite izboljšati med člani ekipe
  • Razširite svoj arzenal, v igri je več kot 150 vrst orožja
  • Sprejemajte odločitve, ki vplivajo na prihodnjo usodo vaše ekipe in ljudi okoli vas

To je delni seznam stvari, ki jih boste morali narediti v igri Wasteland 2: Director's Cut PC.

Igra je postala tako priljubljena, da so razvijalci izdali razširjeno izdajo. Spremembe so vplivale na skoraj vse stranke. Grafika je zdaj boljša, več je glasovnih dialogov in še več zanimivih nalog.

Pustopoljina je zelo nevaren kraj, poleg njenih prebivalcev ogrožata tudi povečano sevanje v ozadju in radioaktivne padavine.

Poskusite poskrbeti za najmočnejše člane ekipe; njihova zamenjava je lahko težavna.

Potrebujete borce različnih stilov, eksperimentirajte s sestavo svoje ekipe, dokler ne najdete najboljše možnosti.

Bitke potekajo v načinu korak za korakom, imeli boste dovolj časa za sprejemanje odločitev. Poškodba delov telesa vpliva na sovražnikovo stanje; s prestreljeno nogo se bo težje premikal, poškodovana roka pa mu bo preprečila napad. Uporaba eksploziva bo popolnoma uničila sovražnike, vendar bodite previdni, vaši ljudje so lahko tudi v bližini.

Nalog postaja vse težje, ko napredujete. V nastavitvah lahko izberete eno od težavnostnih stopenj, da bo igranje udobno in zanimivo.

Preden začnete, morate prenesti in namestiti Wasteland 2: Director's Cut na svoj računalnik. Nato neposredno med igro internet ne bo več potreben.

Brezplačen prenos igre Wasteland 2: Director's Cut na PC žal ne bo deloval. Za nakup igre morate obiskati portal Steam ali uradno spletno stran razvijalcev. V času razprodaj lahko z izkoriščanjem popustov veliko prihranite.

Začnite igrati zdaj in pomagajte preživelemu prebivalstvu planeta obnoviti civilizacijo po apokalipsi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more