Zaznamki

Warzone 2100

Alternativna imena:

Warzone 2100 je klasična strategija v realnem času, ki bo navdušila ljubitelje retro iger. Igrate lahko na osebnem ali prenosnem računalniku. Grafika po sodobnih standardih, poenostavljena v retro slogu. Glasovna igra je narejena dobro.

Igra je izšla že davno in sedaj vas ne bo več navduševala s svojo ekstremno realističnostjo grafike, je pa še vedno dobra strategija, ki se lahko kosa z modernimi igrami. Ker je to klasika, bo trenutno zmogljivost absolutno katerega koli sodobnega računalnika ali prenosnika zadostovala za igro.

Obstaja vadnica, ki bo novincem pomagala razumeti nadzorni vmesnik Warzone 2100

Naprej vas čaka veliko zanimivega:

  • Preglejte območje okoli baze
  • Zagotavljanje nemotene oskrbe z viri
  • Konstrukcijska vozila in bojna vozila
  • Izberite svojo razvojno pot in odklenite več kot 400 tehnologij
  • Ustvarite močno in številčno vojsko
  • Zgradite obrambne strukture, da zavarujete svojo bazo
  • Odstranite sovražnike na bojišču, dokler niso izpolnjeni cilji misije

To je nekaj misij, ki jih boste morali opraviti, ko boste igrali Warzone 2100

Igra ima zanimiv zaplet. Dogodki se odvijajo v prihodnosti. Zemlja je doživela apokalipso, ki jo je povzročila množična uporaba jedrskega orožja. Razlog za to je bila napaka v obrambnem sistemu NASDA.

Človeška civilizacija je na robu uničenja, preživeli se združujejo v tolpe in se borijo med seboj.

V Warzone 2100 je ostala samo ena sila, ki je sposobna vzpostaviti red, imenuje se Projekt. Postali boste eden od udeležencev te skupine in kakšna prihodnost čaka Zemljo, je odvisno od vaših dejanj.

Boj se s svojimi sovražniki v realnem času. Uspeh je odvisen od več dejavnikov hkrati. Pomembna ni samo velikost vaše ekipe, ampak tudi njena sestava. Oblikovani stroji imajo lahko različne značilnosti. Topništvo povzroči največ škode sovražnikovim vozilom. Močnejši sistemi imajo nižjo hitrost ognja in so bolj primerni za udarce na velike razdalje. Za boj na blizu so bolj primerna druga vozila. Z ogromnim številom kombinacij komponent lahko ustvarite katero koli vozilo, ki ga potrebujete za zmago v Warzone 2100 PC.

Preizkusite in poiščite najprimernejšo taktiko za svoj stil igre.

Območje okoli ima drugačen teren, s postavitvijo enot na ugoden položaj lahko dobite veliko prednost. Na ta način lahko uničite sovražnike, preden vstopijo v bitko.

Če želite začeti igrati, morate prenesti in namestiti Warzone 2100 Lokalna kampanja je na voljo brez povezave.

Warzone 2100 brezplačen prenos, žal ni možnosti. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na uradni spletni strani razvijalcev. Igra stane zelo malo; za majhno ceno lahko svoji knjižnici iger dodate zanimivo klasično strategijo.

Začnite igrati takoj, da preprečite smrt civilizacije po jedrski apokalipsi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more