Zaznamki

WARSTORY

Alternativna imena: Warstory spletu Uvesti

Company, razvijalec spletnih računalniških iger BigPoint poznana vsem ljubiteljem tovrstne zabave za veliko uspešnih in premišljene projekte. To je razlog, zakaj je izhod v nobeni novo igro iz tega podjetja zaznavajo igralci kot pomemben dogodek.

Enako velja za igre WARSTORY na spletu, ki prinaša igralcem v času druge svetovne vojne in ponuja stranske zaveznike, Američani in Sovjetska zveza, in da imajo odločilne bitke v Evropi in na lastne oči videl padec nacističnem Berlinu. V tej spletni igri WARSTORY spoznal običajno svetla in barvita, kar je razlog, zakaj igrajo igre na spletu WARSTORY bo zanimivo ne le ljubitelji zgodovinskih bitk, vendar vsi ljubitelji online gaming ekipe.

Pridružite se v igri WARSTORY spoznal običajno enostavno in intuitivno, tako kot v vseh drugih iger iz BigRoint so. Morate izbrati vzdevek (ime, ki ga bo še naprej uporabljal v igri), gesla za prijavo v svoj račun in e-poštni naslov, ki ga bo poslal e-poštno potrdilo o registraciji in ki bo občasno pošlje sveže gaming novice.

Registracija WARSTORY le vzemite nekaj minut, in če menimo, da je za igranje WARSTORY ni treba prenesti in namestiti poseben odjemalec (brskalnik temelji igre v celoti), potem lahko skoraj takoj začnete igrati WARSTORY. V tem primeru, če ste prijavljeni na socialnem omrežju Facebook, bo registracija WARSTORY za vas s pritiskom na gumb - taka prijetna priložnost za pripravo na svoje igralce spletnih razvijalcev iger.

Po registraciji boste morali izbrati, katera od držav, ki jih bo igral. Izbira Rdeča armada in zavezniške vojske zastopani. Vaš namen - opraviti končni boj proti Tretjega rajha, spletne igre vsebuje več kot 50 WARSTORY popolnoma resnične zgodovinske bitke za zmago, v katerih je zelo pomembno, da uporabljate bojne taktike in strategije ter jasno koordinacija gibov zaveznikov. S tovariši boste imeli nobenih težav - WARSTORY online igre je zelo priljubljen in število ljudi, ki so pripravljeni igrati igre na spletu WARSTORY deset tisoč.

Zanimiva lastnost igre je uporaba tehnologije poleg standardnih enot in razbila tako imenovanih "junakov" - posebnih enot, ki imajo resnično edinstvene sposobnosti ni na voljo drugih enot, katerih obnašanje na bojišču, ki lahko odločilno vpliva na izid. Tako je za vse dosežke v igri svetu, boste spodbuja s posebnimi medalj, in ona vodi spletno igro WARSTORY evidence o vseh postal znan junakov in jih redno daje številne nagrade, poleg priznanja in ugled med drugimi akterji.

Delovna mesta, ki jih morate opraviti v igri, skrbno premišljena in so raznoliki. Prehod posameznih delovnih mest, morda morali porabiti cele ure, vendar v tem času, zaradi zabave in igranja neodnoobraznogo interesa v postopku ne more biti izgubljena, ampak nasprotno.

WARSTORY spletne igre - odličen primer, kako ne bo brskalnik temelji igre. Svetla in lepa grafika, dodelan delo, zanimivo in podrobno zgodbo, prilagodljiv sistem bonusov in dosežkih in kot posledica vsega tega - veliko število igralce in navijačev iz vsega sveta. Poskusite in se znajdete v vlogi poveljnika bojne med drugo svetovno vojno, ki je precej sposobni odločiti o izidu naslednji pomemben boj.