Zaznamki

Warpath: Ace Shooter

Alternativna imena:

Warpath: Ace Shooter vojaška strategija za mobilne platforme. Tukaj boste videli dobro grafiko. Tudi z zvokom v igri je vse v redu.

Čaka vas veliko različnih stvari:

  • Ustvarite in upravljajte enote borcev
  • Zgradite in razvijajte svojo bazo
  • Rudniški viri
  • Dokončajte misije in pridobite izkušnje

To je kratek in daleč od popolnega seznama primerov, zdaj pa o vsem podrobneje.

Vašim služabnikom po vsem svetu, čakajo vas številne misije v najbolj oddaljenih kotičkih sveta.

Sam zasedi strateške točke. Morate iti skozi stotine ostrostrelskih misij, kjer lahko pokažete svojo natančnost in spretnost s strelnim orožjem tako, da odpravite nasprotnike.

Cel arzenal pušk vam bo na voljo za različne naloge. Vsakega od njih je mogoče izboljšati in opremiti z ustreznim merilnikom.

Samo najboljše orožje in spretnost borca zagotavljata odpravo tarč.

Vodilne enote na bojišču. Eksperimentirajte z različnimi vrstami taktik, da dosežete rezultate v vsaki misiji. Ne pozabite opremiti svojih bojevnikov s potrebno opremo. Oklepniki, tanki in celo letala bodo okrepili vašo vojsko.

Izboljšajte lastnosti borcev s pridobivanjem izkušenj. Nadgradite njihovo orožje in opremo.

Če želite svoji vojski zagotoviti vse, kar potrebujete, potrebujete bazo in veliko materialov. Zgradite vse, kar potrebujete. Razširite svoje ozemlje, da zberete še več dragocenih virov. Poskrbite za črpanje virov in gradnjo obrambnih struktur, da sovražnik ne more prodreti na vaše ozemlje.

Oblikujte svojo ogromno hišo, kot vam je všeč. Izberite pravi dekor in postavite trofeje in spominke iz različnih misij na ozemlje.

Pridružite se igri vsak dan in prejmite dnevne in tedenske nagrade za prijavo. Warpath: Ace Shooter lahko igrate kolikor želite, preživite v igri pet minut ali cel dan, vse je odvisno od vaše želje.

V igri se vedno nekaj dogaja, nikakor ni časa za dolgčas. Med sezonskimi počitnicami lahko sodelujete v posebnih dogodkih in dobite edinstvene trofeje, ki jih ni mogoče dobiti drugje.

V tej igri ne boste sami. Poiščite nova poznanstva po vsem svetu, komunicirajte, sklepajte zavezništva z zavezniki. Borite se s pravimi sovražniki na spletu in zmagajte. A kot veste, je vedno nemogoče zmagati, ne skrbite, porazi vas bodo naredili še močnejšega.

Da bi se razvijalcem finančno zahvalili, boste imeli možnost nakupovati v trgovini v igri. To so predvsem različni okraski, na voljo pa je tudi nakup valute v igri ter uporabnih nadgradenj in orožja. Nakupi so neobvezni, brez vlaganja pravega denarja lahko dosežete vse, vendar lahko traja malo dlje.

Brezplačen prenos

Warpath: Ace Shooter na Android lahko sledite povezavi na tej strani.

Začnite igrati zdaj, da ustvarite nepremagljivo ekipo, pridobite razkošno vilo in sodelujte v samostojnih ostrostrelskih misijah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more