Zaznamki

Warp

Alternativna imena: Warp

Sistemske zahteve:

Procesor: Intel Core 2 Duo / Athlon X2 2 GHz

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Disk Space: 1. 9 GB

Warp - računalniška igra, ki združuje najboljše vidike klasična arkadna puzzle in prikrite akcijskih iger. Warp tekma nam daje priložnost, da se ne počutijo v znanem vlogi rešitelja planeta od tujca grožnjo, temveč, da bi poskušali na kožo tujca iz drugega sveta. Igraj Warp bodo morali pobegniti iz agresorjev, kot tukaj, kjer ljudje že opravljajo. Grozne in zahrbtni Homo Sapiens so, da zajame mirno vesoljske popotnike, da dajo na njega grozno izkušnjo. Igra se začne v ječo le eden izmed tajnih baz, ki se nahajajo v globinah oceanov. Sladek in lep prostor bitje poimenovali Zero uide iz nadzora in poskuša zapustiti bazo, kjer je dal na in nečloveškimi eksperimentov grozno poskuse, ampak način tajne baze ne bo enostavno. Warp, skrivnostna igra, napolnjena s kopico ugank in nevarnih, zahrbtno sovražniki, ki želijo, da bi škodoval samo nesrečno tujca.

Igranje

Mirno in neškodljivo bitje Zero, igra je protagonist Warp ima ostre kremplje in ogromen krempljev, in zato v neposredni konfrontaciji s stražarji in zlobni znanstveniki, ki živijo na skrivnem podvodno bazo, začeli, ne more. Warp, igra, kjer se moramo skrivati ​​za večino del, z uporabo samotnih cubbyholes in skrite sobe, napad isti sovražniki bodo izključno zaradi hrbtu in samo za omamljanje sovražnika in drugo, da se približajo coveted izhodu iz baze podatkov. Zero pomagati neznanec bo svoje sposobnosti tujca, in sicer osnove, ki mu omogoča, da se teleportira strele na kratkih razdaljah. Warp Igra bo potekala na konstantno giblje okoli baze, kjer je neznanec premagati stene in zaklenjena vrata z lahkoto, tako da svoje zasledovalce in vsi varnostni sistem občutljivih območij. Uporabo iste sposobnosti Zero se lahko izvede v najbolj neprimernih mestih, kjer je malo verjetno, da bo kdo iskal, v sodih, predalniki in celo znotraj življenja. Warp lahko igrajo in zelo brutalen, saj da v notranjosti drugega predmeta, lahko mirno tujec moč misli pa se je razširil na koščke s spektakularno eksplozijo, brez izjeme in ljudi, ki bodo Zero.

Puzzle

Igra ne bo pustil sprostite za minuto in bo vrgel več in več nalog, od ravni, na ravni, zaradi česar je več in izumljati nove poteze, kot tudi zelo hitro ukrepati. Secret podmornica osnova ima velik obseg in da bo veliko zanimivih krajev, kjer bi sicer morali oditi. Selitev v vesolju bo postala ne le možnost, da bo na voljo za igralce in združuje vse možnosti, ki jih lahko rešili naloge na zelo različne načine. Stashed na dnu roza predmetov, imenovanih Razvijalci Ogrci, odprti dostop igralca do novih znanj in spretnosti za tujca, kot tihega gibanja ali prikazovanje predmetov na zemljevidu. Poleg osnovnih nalog misije bo izvesti dodatne naloge, kot so mimo raven v določenem času ali uničiti vse nasprotnike z eno posebno spretnost glavnega junaka. Te dodatnih delovnih mest se bo odprlo dodatne bonuse in omogočajo veliko hitreje razvijati nove priložnosti nič, ki bo odprt skozi igro.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more