Zaznamki

War of Titans

Alternativna imena: War of Titans

V tem primeru, če ne zanemarjajo pozornost javnosti, ljubezen ostati v središču pozornosti, vendar še vedno ne mara wave pestmi, vojna v igri Titans ustvarili za vas osebno. Igra bo nosil daleč od nas v mnogih stoletjih rimskih časov in gladiatorskih bojev.

V času, ko je Rimski imperij, kot tudi katera koli druga civilizacija, ki je zahtevala kruha in cirkuse, arena šel ven dve močan bojevnik in so dokazali svojo sposobnost, da se prvi. To je tisto, kar ponuja igre War of Titans. Nobenega drugega. Obstaja samo prvi in ​​poraženci. Ampak se moramo naučiti, da stojijo tudi po porazu in korak naprej, najti moč, da znova in znova boriti s svojega tekmeca in ne bojte se, da se spet ujeti. Strah - je neuspeh.

War of Titans spletni igri postavlja zelo zahtevno, a uresničljiv cilj. To je, da vsako navidezno igralca borec. Po drugi strani pa se mora igralec prinese svoj lik na raven, ki bo pomenilo le eno stvar - odlično obvladovanje gladiator.

V vojni Titans Online registracija ne bo vam povzročajo težave. Tukaj moramo, kot vedno, zagotavljajo podatke za prijavo. To je ime, pod katerim boste vstopiti v igro. Naprej, določite geslo in izberite eno od predlaganih celin. Vsaka od teh strežnikov so na voljo v različnih delih sveta. Izberite tistega, da svojega ustreza. Potem boste morali vnesti svoj datum rojstva, da bi lahko določili starost igralca in sprejmete igro. Po registraciji lahko izberete gladiator znakov, ki bodo vstopili v areno za boj. Pravzaprav, izbira imate, je majhen, saj za igro razvijalci upoštevajo samo štiri junake. So primerno era grško-rimski imena. Vsak od njih je edinstven v svoje vrste, v resnici obdarjen s posebnimi lastnostmi. Toda v igri boste mogli popraviti svojega hišnega ljubljenčka, da razvije neke kvalitete ali naučiti nekaj novega.

Začnete igrati online igre War of Titans uporabnikov z izkušnjami priporočam quests usposabljanja. Tukaj boste mogli obvladati tehniko bojevanja in bistvo igre. Vaš junak podnapryazhet svoje virtualne mišice, in ti - in vaši prsti ogreti poupravlyat z miško ali tipkovnico. In po treningih - dobrodošli v realnem Pokol!

V vojni Titans bi morali igrati v prvi vrsti za tiste, ki želijo, da se počutijo resnično pogon in strast, ki rad boril v bitki in ne more stati življenje brez avanturo. Tu se moramo naučiti, da uveljavlja in sekiro in meč, saj pričakujemo od nasprotnik ne usmili. Gladiatorji so ocenjeni na razmerju kategorije, kot so moč in vzdržljivost, spretnosti in gotovo gibanj hitrosti. Prav te štiri posebna načela so osnova za celotno igro. Vsak izmed najboljših gladiatorjev v enem. Hkrati ga ni nihče vedeti odkriti nove.

Med gladiatorji iti svoje valute. Šepetajo računov tukaj nadomešča zlato, srebrno in očala. Najlažji, kot ste že sami uganili, dobil srebro. Z zlatom in dragimi točk bo težje, ker za njih je mogoče jackpot. To je tako nagrajevanje, ki prejme mesečno zmagovalci pa se bori za življenje, kot pravijo, in smrt. Enkrat na mesec v areni konvergirajo dve gladiatorje in na kocki - jackpot. Izid bitke je odvisen od tega, kaj veščine, bo bolj koristno v tem scenariju.

Z Dodgers zelo kratek delu težko, vendar z močno lahko "priti skupaj" tisti, ki ima večjo hitrost. Čeprav razgradi tukaj skoraj ni mogoče napovedati. Mimogrede, lahko vsak lik ima poseben tip orožja - palic, sekira, meč, ali karkoli drugega. Značilno je, da igralci se trudijo, da bi obvladali spretnost ene vrste namesto val hit in pogrešam vse, kar pride v roke. Lahko imate svojo posebno strategijo, tako da ne bo načrte vnaprej. Skratka, igra je zelo zanimiva in razburljiva, tako da zamuda začetek bolje, da ne. Gladiatorska tekmovanja v starem Rimu je bilo divje popularno. To bi prišli pogledat množice, arena je kot so bili naši stadioni zapakirane do zadnje vasi. V današnjem svetu gladiatorske bitke niso nič manj obresti. Prilagoditi samo, da sedaj lahko videli le od mesta poslušanja, ampak tudi, da sodelujejo v njej samo sedel na stolu in ne trpijo zaradi poškodb in ran.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more