Zaznamki

Warkeepers

Alternativna imena: Warkeepers

Warkeepers spletno igro - brez th multiplayer s spletu Shooter žanr MMORPG , ima izvirnik, zanimivo zgodbo, neprekosljivo grafike, ustvarjanje ogromno gibalne igranja. Tako se igra Warkeepers omogoča v polnosti potopite v realističnem svetu bitk, hrabrost in zmago.

Pridružite se v igri Warkeepers ni bilo težko, saj potrebuje le, da gredo na strani igre, začeti registracijo Warkeepers, nato pa odprite polje, da izpolnite vaše ime igralca, e-poštni naslov in geslo. Zatem je registracija Warkeepers Online uspešno končan, kot je navedeno v uradnem obvestilu na e-poštni naslov, ki je bil določen. Vas prosimo, da začnete preučevanje vseh možnosti igralni prostor!

Da se igrati igre na spletu Warkeepers potrebujete naslednje sistemske zahteve:

  • Operacijski sistem: Windows XP / Vista / 7 (priporočljivo Windows 7)
  • Memory - 2 GB
  • Graphics - DirectX 11 diskretna, 512 MB (1024 MB), Place - 1GB

Zagon igrati igre na spletu Warkeepers, boste takoj ugotovili, da je njena zgodba presenetljivo nenavadna in zanimiva. Tožba se odvija v 1944 - drugi svetovni vojni. To je kot nobena druga tekma navdušili Zgodovina navdušence in bitk iz preteklosti človeštva. Nemčija in Japonska utrpel poraz na sile zavezništva, toda znanstveniki Reich neutrudno prizadevala ustvariti novo, grozljivo orožje, da bi morali vrteti plima vojne. Vendar pa s tem, da predstavljajo nevarnost, ne samo, da sovražne sile, temveč tudi za vse življenje na Zemlji.

Tudi Warkeepers lahko igra na dva načina: PVE (pred računalniškimi nezaželeno) ali PvP (v primerjavi z istimi igralci živ, kot ste vi.) Vsak način ima svoje prednosti in vrednosti. Na primer, sodeluje v PVE bitk in uničevanje sovražnika delovne sile (in v nekaterih primerih to ni tako enostavno), lahko zaslužite izkušnje, potrebne za nadaljnji razvoj svojega značaja, dobili novo orožje in še mnoge druge koristne lastnosti igre.

PvP bitkah - bitka z igralci, ki se nahajajo tudi na spletu. Za njihovo zmagi lahko dobite veliko večjo nagrado, kot z PVE. Plus, je jasno, da interakcijo s pravimi ljudmi in ne računalnik inteligenca je veliko bolj zanimivo in razburljivo.

Posebno vzdušje v igri, da bi različne območja, na katerih je potrebno za izvedbo naloge, ali pa samo za izpolnitev in odpremo sovražniki, med katerimi je mogoče najti zastrašujoče "šefi". Tako da lahko prideš v zapuščenih laboratorijskih ali mračnih katakombah, kjer je vsaka druga vredno, naj bodo pozorni in pripravljeni za bliskovito hitro odziva in pojavom poguma.

Kot lahko vidite, igra Warkeepers - popoln način za razumevanje zadnje bitke iz preteklosti našega planeta, hkrati pa ne vedo, kako spremeniti stanje, pri čemer upošteva več fantastičnih funkcij, ki jih razvijalci za več spletk igranja.