Zaznamki

Warhammer Online

Alternativna imena: Warhammer Online

Fantazium na spletu se lahko izvaja na žanr "svetlobe in brezskrbnih" igrač, kot je sam po sebi je. Vsaka celo najbolj navdušeni oboževalci vseh vrst spletnih multiplayer igre, prej ali slej želeli vzeti malo odmora in pobegniti iz neskončnih gostje prokachek trajen značaj in odgovornost do klana. Online igre Fantazium bolje kot nič za to. Ampak igrati igre na spletu Fantazium lahko počivate, ne samo med igrami, veliko uporabnikov bo zagotovo pritožba na podaljšali ne le dan ali dva, in za več mesecev. Hotel sem reči, da lahko igre na spletu Fantazium precej specifični in zato povzroča zelo igrac pregled.

Fantazium Registracija ni bistveno drugačen od postopka iz drugih spletnih iger. Prva stvar - je, da prenesete in namestite igro stranko. To je mogoče najti neposredno na mestu, ki je potreben ni veliko prostora, ker se ta faza izvede hitro in brez težav. Nato je potrebno, da je bila prijava sprejeta v igri Fantazium neposredno spletne igre. Tukaj, kot ponavadi, vpišite svoje uporabniško ime, geslo in e-poštni naslov. Na vse to registracijo Fantazium konča in lahko gredo neposredno v igri.

Od prvih minutah tekme, lahko takoj razumeli, zakaj je igra take mešane kritike uporabnikov. Prva stvar, ki jo želim povedati - to je nenavadno, barvna paleta. To je zato, ker je zelo težko za mnoge ljudi, da igrajo igre na spletu Fantazium in jih takoj popolna igranja enkrat za vselej. Dejansko se navaditi na to barvno paleto, boste potrebovali nekaj časa, in nekatere ne morem sploh. Najverjetneje je, da otroci uživajo v igri veliko več, ampak v vseh odraslih otrok živi, ​​starejša generacija uporabnikov ne bo ostal na stranskem tiru, preveč. Ampak, če ste še vedno uporabljajo za to posebno igro, nato pa pojdite na predvajanje v Fantazium bo enostavno in prijetno.

Po legendi je njegovo življenje v čudoviti svet lesa izvira iz Zavarovalnice Tilia. Potem je svet prišel pet veličasten duše, ki so bili ustvarjalci po svetu in Fantazium. Sami nato pojavil v obliki veličastnih elementov - vode, zemlje, ogenj, zrak in svetlobo. Nato so svet pozval, da ljudje, ki so sanjali, brezskrbno, ljubil. Ampak ... kljub temu, mirno življenje postopoma zapustiti svet. Ljudje Stavani jezni, nasilni, ustavili sanjam in začel mutirati - tako zlo na svetu, se je rodil v obraz različnim pošasti.

Ampak pošasti, ki naseljujejo Fantazium, kar za razliko od navadnih orkov iz različnih spletnih iger. Vsi izmed njih so zelo izvirni in precej smešno. Je pokloniti za razvijalce - z domišljijo so vsi v redu. Na primer, da ni vajena videti naslikani rakovica plazenje, na katere vodja sod! In ti prebivalci v igri je še vedno velika množica, zaradi katerih Fantazium play postane bolj zabavno. V prostranstvih sveta, je mogoče najti tudi živijo viličasti tace, Obuti maček, vse vrste metuljev, vitezi in drugih smešnih likov. Izvirna imena so tudi NPC, kot so, na primer, kaznovanje raca mehanik zlo dežnik.

Fantazium spletno igro s preprosto in intuitivno boj proti sistemu. Za napad na sovražnika, morate samo kliknite nanj z miško, nato pa razmišljamo "kruto" boj. V igri lahko igrate čarovnik, čarovnik ali tekmovalca. Na prvi pogled, izbira specialitet je zelo majhna, vendar je za igro Fantazium jih je dovolj. Med igro si lahko prijatelji in igrajo s partnerjem v ekipi. Opozoriti je treba, da je prijateljstvo med računom natančno, in ne med liki v igri. Ta igra daje oba člana zanikati prednosti - tudi, ko en igralec manjka, ampak drugi se bori s pošastmi, izkušnje natečejo oboje. Seveda, če je vaš partner stvar, ki sedi na vratu, lahko prekine zvezo, vendar šele potem, ko si najdi drugi partner.

Kot je za gostje v igri, da ne izstopajo predvsem raznolika. Igra podpira tudi trgovinske odnose - imeli priložnost za nakup, prodajo blaga, ki jih je mogoče izboljšati tudi svojo opremo.