Zaznamki

Warhammer 40.000: Dawn of War

Alternativna imena: Warhammer 40.000: Dawn of War

Warhammer 40.000: Dawn of War - računalnik strateška igra v realnem času. Igra Warhammer 40.000: Dawn of War pomeni jasno osredotočen taktičnega razmišljanja. Razvijalci iger, podjetje Relic Entertainment, vzeta kot osnova krovu Wargame Warhammer 40.000. So izpustili še tri dele, tako zanimiv dodatek k zgodbi: Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm.

Na internetu je Warhammer 40.000: Dawn of War in video zaslona, ​​poleg tega pregleda, ki daje dobro osnovo za spoznavanje igranja. Če niste ljubitelj serije teh iger. Po branju, lahko pohitite in obiščite spletno stran in prenesete Warhammer 40.000 Dawn of War:.

Game Warhammer 40k Dawn of War vas popelje v fantazijski vesolju Warhammer 40.000, kar je na planetu Tartar. You junak - eden izmed marincev, marinci, povezane z dirko.

Na splošno velja, da so takšne dirke:

• Vesoljske;

• Orki;

• Chaos;

• Eldar.

Vesoljske - so predstavniki gensko vrhunske ljudi, ki so bili ustvarjeni po podobi "sinovi" iz cesar sam. To je najmočnejši borci.

Orki - barbari, ki obstajajo zaradi spopadov. Predstavljene v obliki velikih zelenih polti čudakov. Vodil njihov šef Orkamungus.

Chaos - ti izdajalci in umaknili vesoljskih marincev, ki so se znašli pod slabim vplivom kaos bogov. Toda v igro imenovano Alpha Legion.

Eldar - predstavniki najstarejšega tekmovanja. Njihove tehnologije so boljši od drugih.

Prvotno igro Warhammer 40.000: Dawn of War boš igral proti ORC dirko, kasneje pa boste spoznali, da to ni najhujše sovražnike. Chaos space marinci, ker predstavniki - so resnični sovražniki.

Celotno parcelo v igri je polna zapletenih in plavnoperetekayuschih konfliktov med različnimi rasami igri.

Skozi igranje ste zbrati sredstva za izgradnjo svoje baze podatkov, pa tudi za razvoj tehnologije. Sredstva za pridobivanje vas zgrabi in lastne kontrolne točke. So stalen vir sredstev. Vendar moramo slediti, da je stopnja proizvodnje ne bi padla.

Od različica taktika - pravkar poslal vojsko v boj - lahko povzroči, da je treba skrbno spremljati posamezne značilnosti vsake značaja svojo vojsko. Možno je tudi, da dopolnijo svojo vojsko nove igralce naravnost v boj. To je samo število vojakov in opreme, ki je na splošno omejena.

Je igro dobil najboljše ocene, tako kot v tujini in ruskih novinarjev.

Grafični kakovost igre Warhammer 40.000 Dawn of War: zastopati na visoki ravni. Slika ima jasne in svetle predmete. Na splošno obstajajo dovolj realna slika.

Z glasbeno spremljavo pa tudi ni problem, saj izberite primerno glasbo, da bi ohranili določeno spremstvo.

Game Warhammer 40.000: Dawn of War v načinu za enega. Morda igrati s prijatelji v ekipi vam to ne uspe, priporočamo pa to razburljivo igro je vredno poskusiti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more