Zaznamki

Warface

Alternativna imena: Warface

In gras Varfeys - je strelec iz podjetja Crytek , ki , znan po svojih visokokakovostnih multiplayer igre, ki so priljubljena po vsem svetu. Sami igralci bodo lahko ocenili prednosti in dodajanje novih iger.

Pred igrajo igre na spletu Warface , preverite, ali so nastavitve računalnika in minimalne sistemske zahteve za igro. Razvijalci zadali naslednje minimalne sistemske zahteve za igro:

- Operacijski sistem: Windows XP , Vista [ _9_], Seven

- Procesor : Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz;

- Memory: 1 Gb (1. 5 Gb za Windows Vista / 7)

- Video: GeForce 8600 GT 256 Mb ,

- 6. Gb prostora na trdem disku;

- Dostop do interneta preko ADSL 56 kbit / s.

Pred neposredno na tekmo, bi bilo treba prenesti Warface spletu registracija . Ta postopek traja le nekaj minut, saj je, kot je priročno in enostavno.

P egistratsiya igra Warface vključuje odpiranje naslednje podatke:

- Nick - ime, ki ga bo igralec v igri uporabljajo;

Geslo;

- Elektronski naslov;

- Prav tako je treba prebrati in se strinjati s sporazumom uporabnik, licenčne pogodbe in pravil igre v.

Naslednje, morate prenesti in namestiti igro stranko. To je neposredno na igralni strani, in s klikom na "naloži", da začnete prenos. Ko je slika naložena, morate samo, da jih predvajajo na in sledite navodilom. Na ta registracija Warface konča, in ste pripravljeni na razburljivo igro.

In gras Warface spletu začne izbiro videz za vaš značaj. Široka paleta različnih možnosti, tako da lahko ustvarite edinstven značaj. Warface online igra ponudbe najprej iti skozi izobraževanje, prek katerega se bo še naprej lažje igrati. Izobraževanje bo funkcija iger, se bo ukvarjal z upravljanjem, nato pa , da igrajo igre na spletu Warface bo veliko lažje.

V Warface igre je mogoče za take razrede inženir, naprej, Medic in ostrostrelec. Vsak razred ima svoje prednosti in slabosti, tako da izberete razred, opirajoč se na osebne preference in izbrane strategije. Kot je značilnost vsakega razreda posebna oprema - nekateri predmeti so na voljo samo v tem razredu.

Assault - je glavno orožje je borec, ki je avtomatsko. V procesu razvoja bo na voljo z novimi modeli pušk in strojnic. Napad letalo uporablja posebna oprema škatlo streliva, s katerim lahko obnavljajo po hudi bitki, kot igralec sam in njegovi zavezniki.

Medic - prepotrebno znak na bojnem polju, kot je s svojo posebno opremo (sklopi), je mogoče zdraviti z zavezniškimi igralci, kot tudi za dopolnitev vaše zdravje. Kot glavno orožje zdravnik uporablja anti-aircraft pištolo, ki ni točna, vendar zelo močno orožje.

Engineer boj z lahkimi strojnicami ali pištolo. To je lahko tudi obnovite zaloge oklepov, ki pogosto lahko zelo koristen pri ostre bitke. Poleg tega lahko inženir postaviti mine, ki se aktivirajo s strelom, ali ko se približuje sovražnik.

Ostrostrelec je ostrostrelec v igri. S pomočjo puško, je lahko ubil sovražnike na daljavo, pogosto s prvim strelom.

In grata v Warface potrebna za dokončanje misij so različni in vedno napolnjen z dodatnimi nalogami. Za njih, izkušnje igralcev dobički in dragocene nagrade.

Brez dvoma igre Warface bo pravilno ocenila sedanje kakovosti strelec navijači in ljubitelji dobrih iger.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more