Zaznamki

Warcraft 2

Alternativna imena:

Klasična strategija v realnem času Warcraft 2. Kljub dejstvu, da je bila igra izdana precej dolgo nazaj, še danes ni izgubila svoje pomembnosti. Zahvaljujoč posodobljeni različici s teksturami visoke ločljivosti bo igra navdušila oboževalce z visokokakovostno grafiko, čeprav se ta projekt v tem parametru ne more kosati z vrhunskimi sodobnimi igrami. Glasovna igra je narejena v klasičnem slogu, glasba pa je prijetna.

Če ste seznanjeni s to serijo iger, potem verjetno že veste, o kakšnem spopadu bo govoril zaplet. Svet ljudi je trčil v svet orkov.

Obstaja več kampanj, imeli boste priložnost iti skozi vsako od njih. Tako boste bolje razumeli motive vsake strani in njihovo zgodovino.

Upravljalni vmesnik je preprost in intuitiven. Če ste že igrali igre iz te serije, se boste hitro spomnili, kaj in kako narediti. Če je to vaše prvo poznanstvo z vesoljem Warcraft, vam bodo na pomoč priskočili nasveti, ki so jih pripravili razvijalci, in majhna misija usposabljanja.

Naloge so precej običajne za strategije RTS:

  • Raziščite ogromen svet igre
  • Poiščite mesta, bogata z viri, in organizirajte njihovo črpanje
  • Razširite svoja mesta, zgradite nove stavbe, izboljšajte zgradbe
  • Študij tehnologij in njihova uporaba v proizvodnji orožja ali v gradbeništvu
  • Zgradite nepremagljive zidove okoli naselij in namestite obrambne strukture
  • Ustvarite veliko, dobro oboroženo vojsko
  • Poraz sovražnike med bitkami

Ta seznam vključuje glavne dejavnosti v igri, vendar ne more povedati, kako zanimivo bo vse to početi.

Obstaja veliko načinov igre, obstaja več zgodbenih kampanj. Igrajte scenarije za enega igralca in spletne misije za več igralcev. Vaši tekmeci so lahko resnični ljudje, ki se nahajajo tudi na drugih celinah. Najbolje je, da začnete tako, da greste skozi kampanje, da boste spoznali vse like, ugotovili, kakšne bojevnike ima posamezna frakcija, in razumeli njihove prednosti. Izbirati bo mogoče glede težavnostne stopnje lahka, srednja ali težka, na voljo je več možnosti.

Po končani kampanji se lahko preizkusite z drugimi igralci. Spletni način je lahko zelo težaven, odvisno od tega, proti komu se spopadate.

Za ljubitelje ustvarjalnosti je na voljo priročen urejevalnik skriptov. Zemljevide, ki jih ustvarite, lahko delite s skupnostjo ali prenesete scenarije, ki ste jih prejeli od drugih igralcev.

dostop do interneta ni potreben za igranje Warcraft 2. Lokalne akcije so na voljo brez povezave; spletna povezava je potrebna samo za igranje z drugimi ljudmi.

Ta igra je bila ena prvih strategij; sodobni projekti so sprejeli številne odločitve iz vesolja Warcraft.

Warcraft 2 brezplačno prenesite na PC, žal ni možnosti. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na spletni strani razvijalcev. Tukaj je brezčasna klasika, vsekakor jo kupite, sploh ker je cena povsem simbolična.

Začnite igrati zdaj in se zabavajte v svetu, kjer poteka bitka za obstoj med orki in človeštvom!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more