Zaznamki

Vojni planet

Alternativna imena:

War Planet je taktična MMO strateška igra, ki se odvija na resničnem zemljevidu sveta. Igra je na voljo na mobilnih napravah. Grafika je dobra in podrobna. Zahvaljujoč optimizaciji ne bodo mogli igrati samo lastniki vodilnih naprav. Glasovna igra je visoke kakovosti, izbor glasbe vas ne bo utrudil niti med dolgimi igrami.

Tokrat lahko pokažete svoje talente kot poveljnik z osvajanjem resničnih držav, ki se nahajajo na globalnem zemljevidu sveta na mestih, kjer naj bi bile. Izberite, v katerem mestu želite postaviti prestolnico.

Kontrole so intuitivne in niso težke, če imate izkušnje z igrami RTS, vam ne bo težko bankrotirati. Za začetnike so razvijalci pripravili nasvete in kratko vadnico.

Po tem lahko začnete osvajati svet.

To ni lahka naloga in veliko je treba narediti, da jo izpolnite:

  • Nastavitev pridobivanja virov
  • Okrepite svojo bazo
  • Raziskava novih oborožitvenih sistemov
  • Ustvarite močno vojsko, ki ji na bojišču ne bo para
  • Vadite diplomacijo, sklepajte zavezništva z drugimi igralci

To je le nekaj izzivov, s katerimi se boste srečali, ko boste igrali War Planet.

Celotno ozemlje našega planeta bo postalo vaše igralno polje v tej igri. Simulirajte najbolj nepredstavljive konflikte in opazujte posledice.

Začetek ni nikoli lahek. Soočili se boste s pomanjkanjem sredstev, s tem se boste morali nujno spopasti.

Po postavitvi dobro utrjenega tabora lahko začnete osvajati svet. To ni lahko narediti, nasproti vam bodo igralci z vsega sveta. Ni se vam treba boriti z vsemi. V igri lahko najdete nove prijatelje, sklenete z njimi zavezništvo in opravite skupne misije v načinu PvE.

Z drugimi igralci lahko komunicirate z vgrajenim klepetom.

Če se želite boriti, potem obstaja način PvP, v katerem lahko pokažete talent poveljnika tako, da premagate nasprotnike. Ne računajte na enostavno zmago, lahko se izkaže, da je sovražnik veliko močnejši od vas.

Če želite vsak dan prejemati dragocena darila, ne pozabite pogledati v igro. Če niste zamudili nobenega dne, boste ob koncu tedna prejeli lep bonus.

Med počitnicami boste imeli priložnost sodelovati na posebnih, tematskih dogodkih. Nagrade, ki jih je mogoče osvojiti v teh dneh, so lahko edinstvene in druge čase niso na voljo.

Trgovina v igri redno posodablja izbor. Kupite lahko ojačevalnike in številne druge uporabne predmete in vire. Nakupe je mogoče plačati z igralno valuto ali pravim denarjem. Igrate lahko brez porabe denarja, to ni obvezno, vendar vam bo igro nekoliko olajšalo.

Za igranje War Planet potrebujete internetno povezavo.

Razvijalci skrbijo za igralce in redno objavljajo posodobitve z novo vsebino.

War Planet lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj, da osvojite ves planet in postanete diktator ali prinesete demokracijo v vse države!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more