Zaznamki

Vojni stroji

Alternativna imena: Var Carsine

Games War Machines so vaši najljubši tanki.

Games na tankih napolnijo virtualni prostor, tako veliko število je mogoče zaznati na različne načine. Po eni strani daje izbiro, po drugi pa je veliko težje najti to negovano igračo, ki ustreza vsem zahtevam začinjenega tankerja. Družba Fun Games For Free ponuja svojo lastno različico bitk v obliki igre War Machines.

Najprej je bilo objavljeno novembra 2015. , leto kasneje pa je bil prilagojen za platformo Android. Trenutno je War Machines prenesel več kot 10 milijonov prenosov. uporabniki. Igra je zdaj razdeljena brezplačno, vendar je tradicionalno plačal vsebino za ljubitelje, da pospeši potek dogodkov in prejme dodatne nagrade. Nekaj ​​blaga se lahko kupi za 25,99 2 699,99 UAH. , vendar če plačate mesečno naročnino, boste prejeli račun za premije, pri katerem so nagrade resnejše in cisterne so veliko bolj strme. Če želite igrati v svoji mobilni napravi, upoštevajte, da je velikost igrače 69 M, različica Androida pa mora biti najmanj 4. 1. Če se odločite za prenos računalnika War Machines v računalnik, potem iOS 7. 1 in višje.

Features igrače var Machine.

 • Svetla grafika
 • Dinamične bitke
 • Severne lokacije za izbor
 • Sortiment rezervoarjev in potreba po črpanju
 • Enotne in timske vrste spopadov

Takoj ko je nameščena igra War Machines, igralec vstopi v hangar, kjer je shranjena njegova oprema. Obstaja popravilo in nadgradnja strojev, vendar za črpanje na maksimum, potrebujete veliko denarja. Zlata in diamanti so navedeni v igri. Gold zaloge je enostavno dobiti dovolj, da redno gredo ven na bojišču in uničiti sovražnike. Diamanti so bolj dragocena valuta in če ga ne kupite za pravi denar, jo lahko brezplačno dobite šele po uspešni zaposlitvi in ​​v boju proti igralcem v živo.

Poleg žlahtnih kamnov je tudi darilni vložek z gorivom dragocen artefakt. Tudi turnirji potekajo občasno, kjer zmagovalci prejmejo dragocene nagrade. Začetniki morajo najprej preiti skozi, sprožiti začetek požara in pridobiti izkušnje, zato jim je na voljo samo en sam igralec. Ampak to je celo zabavno voziti okoli polja, izslediti in uničiti sovražnike, zbirati kovance od njih in zbrati druge bonuse:

 • Kompleti za sanacijo zdravja
 • Rezervoarji za gorivo
 • Leaks
 • Gold
 • Stars

Šele po doseganju določene ravni bo mogoče sodelovati z drugimi igralci in sodelovati v množičnih misijah. Do takrat, ko morajo vaši rezervoarji povečati vse štiri značilnosti:

 • Bronu
 • Vodni del
 • Shortness
 • Atak

Vsako funkcijo lahko izboljšate za pet korakov, zato je veliko, da raste. Črpalka je sod, stolp, gosenica in motor. Poleg tega lahko uporabite vzorec za primer ali uporabite maskirno izbrano iz menija. Nadzor precej preprost v levem kotu puščice omogoča izbiro smeri gibanja, na desni pa pogled in gumb za fotografiranje. Rezervoarji lahko zavrtijo stolp, gledajo predmete in lestvica nad opremo drugih ljudi kaže odstotek škode. Na spletnem mestu vedno obstajajo ovire, in če greste čez steno, ne boste videli niti vi niti sovražnika. To pomaga pri ustvarjanju nekakšnega presenečenja, če ne veste, katera stran bo ogrožena. Prav tako je prijetno, da obstaja izbira puščavskih krajev, gozdov, mest, zimskih krajin.

Igra

War Machines se stalno posodablja in napake, ki jih popravijo igralci, jih razvijalci hitro odpravijo. Nedvomno je izdelek kakovosten in vreden vaše pozornosti. Če jo želite sami ovrednotiti, jo takoj prenesite.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more