Zaznamki

Vojni poveljnik: Rogue napad

Alternativna imena: Var Commander

Game vojni poveljnik: Rogue napad za ljubitelje vojaških bitk.

ameriški razvijalec Kixeye ima na svojem računu več uspešnih projektov in War Commander: Rogue Assault je dodal ta seznam. Delo na novi strategiji IMO za mobilne naprave je trajalo več let (2014-2016). v). Ampak lahko varno rečemo, da se bo igrača pritožila na ljubitelje žanra, ki ne zamudijo priložnosti, da prevzamejo poveljstvo močno vojsko. Izdelek ima nekaj lepih lastnosti, ki ga ugodno razlikujejo od mase podobnih:

  • Odlično deluje na vseh platformah.
  • Uporabite običajen paket 3G in srednje hitrosti.
  • Na voljo so 6 različic grafičnih nastavitev, ki se samodejno izberejo, odvisno od uporabljene naprave.

Vsak vojni poveljnik: Rogue Assault lahko brezplačno prenesete, vendar je na voljo tudi možnost nakupa. Vendar pa porabiti denar nihče ne silijo, in kar je mogoče storiti, kar je na voljo brezplačno. Mimogrede, prenesite War Commander: Rogue Assault na računalnik, tudi vi, in to je še en plus v korist igre.

0 Majhna prazgodovina.

Veljavnost, v kateri se igralec izkaže, se nanaša na bližnjo prihodnost, ko se je svetovno gospodarstvo zrušilo. To je pripeljalo do popolne brezposelnosti, kar je povzročilo lakoto. Ljudje so se odpravili na ulice, vendar so se kmalu miroljubni vstaji umaknili agresivnim zavaruškam. Organi so izgubili nadzor nad položajem, zločin je šel z lestvice, število tolp je raslo.

Po pridobitvi dostopa do orožja so zlasti močne frakcije presegle Evropo, ki so razglasile zasedena ozemlja svobodne države. Čas je za novo diktaturo, bolj kruto kot kdaj koli prej. Naloga igralcev, da vodijo vojaško bazo in uničijo enega od najbolj krvoločnih generalcev, ne da bi mu omogočil širiti svoj vpliv nad drugimi deželami.

Ti ukrepi v igri.

Games Commander: Rogue Assault razvija na dveh vejah:

  • Ustvarjanje in krepitev base
  • Sodelovanje v bitkah PVE in PVP

Dostopali boste do treh glavnih kovinskih virov (brez njega ne bo prišlo do izboljšav), torij (analog kovin, vendar bolj napreden), olje (pomaga enote okrevati po bitkah). To je dobro, kar morate vedno imeti, zato pazi na pravočasno dopolnjevanje zalog. Pridobite jih na lastno osnovo in prejmete kot nagrado za opravljeno nalogo. Če niste nov za vojaške strategije, poznate načelo delovanja. V zvezi s tem War Commander: Rogue Assault igra ne bo prinesla ničesar novega: nenehno razvijajo bazo, gradijo stavbe, izvlečejo vire, črpajo vojake, izkoriščajo nova ozemlja in jih nadzorujejo.

Ena od značilnosti igrače je neomejen dostop do sredstev. To pomeni, da njihov vir ni nizek, zato drzno kopičite potrebno količino za nadaljnjo nadgradnjo in gradnjo. Vendar za to potrebujete svojo prisotnost, saj se igra Var Commander v načinu mirovanja ne bo razvila. Če je dovolj, da distribuirate naloge v drugih projektih in se vrnete v enem dnevu za spravilo ali dobite še en rezultat, potem to ne bo delovalo. Če se želite premakniti na novo raven, morate osebno voditi vse. Najbolj zanimiv del borbe. Morate oblikovati svojo vojsko z izbiro različnih vrst vojakov, ki so proučili njihove značilnosti. Razpoložljiva pehota, cisterne, tovornjaki, vojaško letalstvo, orožje vseh mogočih kalibrov in polmer uničenja.

Preden greste v napad, opravite temeljit izsledek, poskrbite, da je sovražnik v zobeh, in ne pozabite razmišljati o taktikah delovanja, tako da je operacija uspešna.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more