Zaznamki

Vojna in čarovnija: Prerojeno kraljestvo

Alternativna imena:

Strategija War and Magic: Kingdom Reborn za mobilne naprave. Grafika v igri je odlične kakovosti, glasovna igra je realistična in nevsiljiva glasba.

Ta združuje več žanrov iger hkrati, in sicer strategijo RTS s poteznim načinom med bitkami. Poleg tega so uganke in vgrajene mini igre.

Zgradite svoje kraljestvo.

To bo zahtevalo različne naloge:

  • Zavzemite sovražna ozemlja
  • Razširite svoj kapital
  • Pridobite vire
  • Ustvarite vojsko, ki je sposobna premagati katerega koli sovražnika
  • Sklenite zavezništva ali se borite z drugimi igralci
  • Naučite se tehnologij, da naredite svoje bojevnike močnejše in jih opremite z najmočnejšim orožjem
  • Skrbi za obrambo mesta in utrdbe

War and Magic: Kingdom Reborn je enostavno igrati. Če se šele spoznavate s strateškim žanrom, vam bo na pomoč priskočila misija za usposabljanje, ki so jo pripravili razvijalci.

Ne bo vam dolgčas, saj so naloge zelo različne. Od bitk za ozemlje do reševanja ugank in ugank. Izpolnitev vseh teh nalog vpliva na napredek v igri.

Igra je v marsičem podobna slavni seriji Heroes of Might and Magic, vendar je nekaj razlik.

Premikanje po zemljevidu se izvaja v realnem času, med bitkami pa igra preklopi na potezni način. Pred začetkom bitke bo vaše enote mogoče postaviti na polje, razdeljeno s šesterokotniki. Izberite ugodne položaje glede na teren.

Zmaga običajno pripade najspretnejšemu strategu, vendar sta pomembni tudi velikost in moč vojske.

Poiščite prijatelje v igri in sklenite zavezništvo. Tako lahko opravljate skupne naloge in se skupaj borite proti močnim sovražnikom.

Zahvaljujoč vgrajenemu klepetu s samodejnim prevajanjem komunicirajte z igralci po vsem svetu.

Obstajajo dnevna in tedenska darila za obisk igre.

Ob praznikih in datumih športnih tekmovanj in prvenstev se v igri odvijajo tematski dogodki. V tem času lahko osvojite edinstvene predmete s sodelovanjem v nalogah in akcijah.

Trgovina v igri ponuja bogat izbor različnih artefaktov, virov in opreme. Ponudbe se dnevno posodabljajo. Pogosto obiščite trgovino, da ne zamudite popustov in večjih razprodaj. Nakupi se lahko opravijo z valuto v igri ali pravim denarjem. Zahvalite se razvijalcem za njihovo trdo delo tako, da porabite majhen znesek za nakupe v igri.

Igra se redno izboljšuje in dopolnjuje. Preverite posodobitve in ne zamudite uporabnih novosti.

Dodanih je

nalog, svet igre se širi, pojavljajo se nova orožja in bojne enote.

Prvenstveno, igranje bo zanimalo ljubitelje klasičnih iger, poskusite pa jo tudi novinci. Ne glede na starost bo tukaj vsakdo našel zanimive aktivnosti zase.

War and Magic: Kingdom Reborn lahko brezplačno prenesete na Android s povezave na tej strani.

Igro namestite takoj in se zabavajte v čarobnem svetu, kjer vas čakajo zanimive uganke in številne bitke!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more