Zaznamki

Išče se: mrtev

Alternativna imena:

Wanted Dead je slasher streljačina, ki jo lahko igrate na osebnem računalniku. Grafika je ob zadostni zmogljivosti odlična in ne vzbuja nobenih pritožb. Glasbo igrajo profesionalni igralci, glasba pa navdaja z energijo!

Studio, ki je razvil to igro, ni več novinec, izdal je precej uspešna Ninja Gaiden in Dead or Alive. Tokrat jim je uspelo ponovno razveseliti ljubitelje tega žanra.

Protagonistka igre je Hannah Stone, poročnica elitne hongkonške policije. Naloga odreda je končati veliko korporativno zaroto. Igra se odvija v prihodnosti.

Cyberpunk svet čaka na igralce.

Zaplet ni preveč zapleten. Glavni poklic v igri so številne bitke, v katerih mora glavni junak premagati množice sovražnikov.

Z ogromnim arzenalom trikov se ne bo lahko spopasti. Na srečo so razvijalci to predvideli in igro opremili z jasnimi vadnicami, da se boste hitro navadili na kontrole.

Ker igra med bojevanjem uporablja veliko kombinacij, je priporočljiva uporaba igralnega ploščka. Če pa že dolgo igrate s tipkovnico, jo lahko uporabite tudi v tej igri.

Igranje Wanted Dead zaradi različnih izzivov nikoli ne postane dolgočasno:

  • Vozite hitri luksuzni službeni avto
  • Naučite se novih potez in kombinacij napada
  • Odklenite celoten arzenal smrtonosnega orožja, tako strelnega kot strelnega orožja
  • Komunicirajte s sodelavci in skupaj rešite zapleten primer

Če pričakujete detektivsko zgodbo v stilu Sherlocka Holmesa, temu ni tako. Glavna naloga glavne junakinje in njenih kolegov je uničenje množice sovražnikov z različnimi vrstami orožja.

Arzenal trikov je ogromen in vključuje več kot sto napadov in več kot 50 kombinacij. Vse to naredi bitko neverjetno spektakularno. Otroci v igri nimajo kaj početi. Veliko je nasilnih in krvavih prizorov.

Glavni lik, tako kot celotna njena ekipa, je zombi s kibernetičnimi vsadki. Borci posebne enote imajo nečloveško moč, hitrost in reakcijo, kar jim omogoča, da se zlahka spopadejo z množico sovražnikov. Med bitkami je mogoče uporabiti ne le orožje, ampak tudi improvizirane predmete. Pohištvo lahko postane zanesljivo zavetje pred sovražnimi kroglami.

Poleg običajnih borcev se morate spopasti z njihovimi šefi. Premagati te pošasti bo najtežje in bolje je, da za to ne uporabljate enostavnih taktik. Izogibajte se povračilnim napadom in se premikajte čim več. Pred takimi bitkami je bolje rešiti igro, šefov ni vedno mogoče uničiti prvič.

Težavnost nenehno narašča, vendar glavna junakinja postaja močnejša, ko nabira izkušnje in svoje nasprotnike še učinkoviteje reže na rezine.

Brezplačen prenos Wanted Dead na PC žal ne bo deloval. Za nakup obiščite spletno stran igre ali pojdite na portal Steam. Cena ni previsoka za klasični akcijski film, ki bo zagotovo imel privržence med ljubitelji akcijskih iger.

Takoj namestite igro in pojdite v svet kiberpunka, kjer vas čaka slava velikega bojevnika!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more