Zaznamki

The Walking Dead: Pot do preživetja

Alternativna imena: The Walking Dead: Pot do preživetja

Hodili mrtvi: pot do preživetja - nihče ni bojevnik na tem področju, zlasti v postapokalipsi

igra The Walking Dead: The Road to Survival - igra vlog iz studia Scopely, ustvarjena po istoimenski seriji. Tu boste srečali junake, ki ste jih že dolgo imeli radi in neposredno sodelovali v svojih najljubših filmskih prizorih. Morali boste sestaviti idealno skupino preživelih in se z njimi odpraviti na morje, sodelovati pri razvoju mesta in skupnosti, zaščititi ga.

Začetek igre, prvi vnos

Pri prvem vhodu vstopite v boj skupaj z Rickom in Maggie. Za napad sta bila obdana dva sprehajalca, izberite najprej koga in nato kliknite, kdo bo napadel. Ko se ukvarjate s škodo ali se odpravljate s škodo, je napolnjena barka za adrenalinski lik. Ko je palica polna, lahko uporabite močan napad. Različni borci imajo svoje edinstvene plime, ki so njihova odločilna značilnost.

Drugi boj bo že proti Odrešeniku, težje bo reševati z njimi kot zombiji. V tem boju boste spoznali razrede junakov:

  • močan
  • hitro
  • budno
  • življenje

Paznik ima prednost pred močnim, močnim v primerjavi s hitrim, hitrim proti trmastim, trmastim nad opozorilom. Zraven znakov, ki povzročajo dodatno škodo izbranemu sovražniku, so prikazane puščice. Prosimo, upoštevajte, da sta močna in hitra znana, a budni in trpežni pa so znaki.

Vaša zmaga je bila druga bitka. A ne sprostite se, obkroženi ste z naslednjo skupino Odrešenika, ki jo vodi Nigan. In tako kot v nadaljevankah tudi Rick izgubi veliko dobrih prijateljev. Takoj za tem nas igra The Walking Dead: Road to Survival, ki nas je prevzela pred dvema letoma, ko je skupina preživelih prišla na vrata mesta Woodbury. Sprejeti ste v skupnost, vendar vas v zameno prosijo za pomoč in podporo pri razvoju mesta. Zdaj se morate boriti za to mesto in njegove prebivalce. Narediti vse za njen razvoj in zaščito. Vaša prva naloga bo potovanje na Domov marec. Najprej morate poklicati novega preživelega, da dokonča svojo ekipo. Upoštevajte, da ima ekipa do 5 borcev, ki jih boste izbrali vi in u200bu200bšesti posebni lik. Na njegovo izbiro ne vplivate, pridružil se vam bo v določenih misijah in dodal bonuse celotni ekipi.

Bitka je razdeljena na valove, skupno jih je lahko do tri. V vsakem od valov morate ubiti hojo ali žive nasprotnike. Združite razrede svojih borcev z razredi nasprotnikov za veliko škodo. Polnjenje lestvice plimovanja je ohranjeno od vala do vala. Če ga niste porabili v prvih fazah, ga lahko uporabite v primernejših razmerah.

Mestna uprava

Lahko zgradite in izboljšate strukture, ki vam bodo pomagale preživeti v boju s sprehajalci in drugimi ljudmi. Na proizvodnih mestih se surovine uporabljajo za gradnjo in izboljšanje mesta. Izboljšajte jih za povečanje produktivnosti. Surovine je treba hraniti v skladišču surovin, s povečanjem njegove ravni povečate njegovo zmogljivost. Surovine pa se uporabljajo za gradnjo hiš, v katerih živijo preživeli. Glavna stavba je mestna hiša, tu je skoncentrirana vsa dejavnost mesta. Višja kot je mestna hiša, več stavb boste lahko gradili in večje bo zdravje v frakcijskih vojnah. Pomembna delavnica je ustvarjanje in izboljšanje stvari in opreme. Učni poligon bo povečal stopnjo preživelih in jih izboljšal. Z vsako novo stopnjo bodo mestne hiše odprle nove edinstvene zgradbe.

Prenos The Walking Dead: Pot do preživetja na računalniku, lahko uporabite emulator android Bluestacks. Omogočil vam bo zagon vseh androidnih iger ali programov v računalniku. Če želite to narediti, ga najprej prenesite in namestite in šele nato namestite samo igro.

 

The Walking Dead: Pot do preživetja na PC-ju