Zaznamki

Behind Enemy Lines 2

Alternativna imena: Behind Enemy Lines 2

Behind Enemy Lines 2 - računalniške igre v žanru strateških ekshen. Toda, kako naj povem, ljubitelji igre - to ni samo strategija, je borec. Igra je razvil majhen ukrajinski najboljši način . To je drugi del serije iger v sovražnikovo zadaj. Behind Enemy Lines 2 igri, v kateri je mogoče spremeniti potek dogodkov svetovne vojne. Seveda, samo v igri. Ravno v ozračje igre čutite svojo moč v zgodovinskih dogodkih - so vključeni v vojni.

V začetku, preden pride do pokola, vam svetujemo, da preberete igro nutrije na podlagi tega pregleda in branje skeniranih Behind Enemy Lines 2 video posnetki. Ampak potem lahko obiščete spletno stran in naložite Behind Enemy Lines 2. In gredo hitro v okviru tega, kar se dogaja tukaj.

Behind Enemy Lines Play 2 zbudi eden redkih častnikov vojske, to je samo, kako vojska vojskujočimi se stranmi - izberete. Igra ima tri glavne bojno akcijo, ki jih nekatere države pripravljeno:

  • Kampanja Germany;
  • Kampanja USSR
  • Anglo-ameriško akcijo.

Kampanja v Nemčiji - so glavni nasprotniki sovjetskih vojakov. Ima deset misij, od katerih so trije usposabljanje in ta se odpre samo takrat, ko vsi prejšnji prehod.

Campaign SSSR - glavni sovražniki nemškega kampanje. Prav tako je sestavljen iz sedmih misijah, plus tri usposabljanja. In zadnje - najtežje.

Anglo-ameriški Akcija - Akcija zavezniki. Združevanje dveh držav, ki imajo enako število misij.

Izkazalo se je, da Behind Enemy Lines 2 misiji zastopani v enakem številu.

Igra Behind Enemy Lines 2 ima veliko izbiro orožja. Da bi uničiti vas courtesy of: stroji, mitraljezi, topovi, tanki, raketometi, džipi in več.

Različni tipi vse to v velikih količinah.

Ste v vlogi usmerjanja in ne mislim, da bom tukaj, da igrajo za jasno opredelitev in slog. Ne Izberete jo, ali pa celo ustvarite sami. In vse, kar je v vaših rokah. Čeprav ima vsaka od moških ima svoj inventar. In v vsakem trenutku lahko zamenjate svoje orožje.

Predstavlja vse možne vrste sil, kot so puščice, strojno topničarji, topničarji častnike, ostrostrelci, metalec ognja, anti-vojakov in drugih enot.

Vas ne le boj z računalnikom, kot sovražnika, kakor tudi mreža z drugimi v isti značaj, kot vi.

Game Behind Enemy Lines II ima zelo dobro kakovost grafike, z veliko fizike, ki naredi igro svete največja mojstrovina svojega žanra. Zvok je tudi uspešen dodatek k tej popolno sliko popolnosti. In seveda, igranja je na visoki ravni. Tam je celo všeč pride do prave odškodnine in pod pravimi pogoji.

Na splošno velja, da ste spoznali, da igrajo igro Behind Enemy Lines 2 samega užitka. Vendar je vredno poskusiti o zahtevnosti koža igranja in še enkrat zavedaš, kako težko je bilo na naših dedov in pra-dedov, da brani svojo domovino. Ime igre je takoj razvidno, da nam bistvo igre.

Ne pozabite povabiti kolege za popolno doživetje. Velike zmage in sreče za vas!