Zaznamki

Retribution

Alternativna imena: Veng

Retribution Online - brezplačna multiplayer online brskalnika, RPG, izstopa med drugimi igralnih izdelkov transporterja. Nanaša se na taboru brskalnika MMORPG, je trenutno eden izmed mnogih številčna in razvoj najhitrejša. In, očitno, kako se spopasti s tako veliko konkurenco in trdno držite tržno nišo? Toda online igra Retribution - svetel primer tega, kar se imenuje "delo za igralci računalniških iger." To ni v lepoti in zabavne slike, kaj se dogaja na zaslonu, in je najpomembnejši vidik - svobodno delovanje je popolna, ko si uredil, tako da lahko neposredno vplivajo na vse, kar se dogaja v igri svetu okoli vi.

Pridružite se igri maščevanja preprosta in ne bo veliko svojega časa. Vse, kar potrebujete, da - vpišete ime svojega računa, e-poštni naslov in geslo bezpasnosti. Nato v vašem e-pošte, boste prejeli pismo, v katerem Vas obveščamo, da je račun potrjen. Pravzaprav, bo ta registracija zaključena Retribution in lahko varno začnete igro Gere maščevanja na spletu.

Prva stvar, ki pritegne pogled v tej igri - to je veliko več možnosti, ki so vlagali v rokah razvijalcev igralec. To počne veliko različnih funkcij, ki jih lahko izvajate vaš lik spletno igro Retribution in izstopa med drugimi igranju vlog, v katerih je funkcionalnost igralec precej omejen. Vesolje, v katerem se odvijajo prireditve v igri je veliko v velikosti in raznolika v svojo pokrajino in "polnjenje". Ampak to je zanimivo, da so bili prejšnji dekorativni elementi, kot so gore in gozdovi res super ozadje, je zdaj v celoti nameščene igre elemente in jih je mogoče uporabiti, črpanje sredstev iz njih ali za izdelavo različnih predmetov. Torej ne mudi, da bi dobili okrog drevesa ali kup kamenja, ki stoji na mestu, in bolje zaloge na orodjih in pridobiti nekaj sredstev, bodo koristno za vas.

Podobno je tudi z gospodarskimi izzivi. V gozdu lahko vedno najdete pravih zelišč za različne napitkov in eliksiri, in če ste nenadoma zazdelo lačni - vedno prinese svojo ribiško palico in nato ob vsakem najbližje rezervoarja, lahko vedno lovijo ribe in veliko sotesko. Razvijalci prizna, da številčnost zlahka dostopen z interakcijo objektov zelo pogosto zamenjuje ljudi in jih odvrača od novincev, vendar so nam zagotovili, da če boste porabili nekaj dni in razumeti, kaj se dogaja, nato pa velik nabor funkcij, ki se bo odprla pred vami, preprosto glavo bo spin. Igrajte igre na spletu Retribution bo zanimivo za ljudi, ki so utrujeni od formuliranega žanrskih kosov v MMORPG, saj je bila naloga za razvijalce za pobegniti od klišeja prednostna naloga in votpochemu.

Retribution Online igra v njegovem celotnem vesolju zavetju štirih dirkah na voljo v igri, kot so: Orke, Undead, vilincev in ljudi. In tukaj čakamo prvo presenečenje. Izbira dirko Orke boste prijetno presenečeni, da so - pozitivni znaki v zgodovini sveta igre, in njihovi večni antagonisti močvirsko vilinci - negativno. In kljub vsemu, kar se dogaja, to ne preprečuje dvema frakcijama, da se skupaj v vojaškem zavezništvu.
Ljudje v tej igri se izvaja kot čas plemeniti lordi vojske. V zavezništvu z njimi je nesmrten - mrtve škratje. V zgodbi igre so - plemeniti in neusmiljeno preročišča, ni izdal svojo boginjo, tudi pod grožnjo smrti. Pribitki, parcela igre je vreden posebnega pregleda, ampak malce več o tem lahko najdete v posebni igri enciklopedije, ki se nahaja na spletni strani igre.

Torej na splošno, lahko mirno povzamemo, da igrate Retribution ni le prijetno, ampak tudi zanimiva. Seveda, to je težko narediti, ne da bi nekatere pomanjkljivosti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more