Zaznamki

Lord of the Galaxy

Alternativna imena: Lord of the Galaxy

Lord of the Galaxy na spletu - multiplayer online strateška igra brezplačno. Ampak prehiti vse, da strategija ni preprosta, vendar ne veliko - strateško. Začeli igrati igro Gospodar galaksije na spletu, samodejno dodeli lastnik celotnega planeta, ki bo prizorišče za vaš mogočnega imperija, negovanje in, ki ste jih razvili na poti do svetovno prevlado. Pridružite se v igri Lord of the Galaxy je zelo preprosta. Vse to je potrebno od vas, da bi takoj začeli igrati spletno igro Gospodar galaksije - vnesite ime računa, naslov vašega e-poštnega računa in geslom. Pravzaprav, malo preprostih korakov in registracija Lord of the Galaxy je končana. Takoj pritegne oko malo lagodno delo, e-poštna storitev, ampak zato, ker pismo o potrditvi aktivacijo računa takoj doseči. Ampak ne izgubite upanja, da ste prepričani o svoji čakati.

Online igre Lord of the Galaxy se izvaja tako, da je vsak igralec, ki teče svoj planet, da storijo vse potrebno za zagotovitev, da je njegova domovina postane najbolj vpliven in je lahko v galaksiji in širše.

Na začetku imate v zalogah je pet enot na kristalno in kovine. Vse to - sredstva, potrebna za gradnjo različnih mine. Raven vaše rudarskih objektov, ki jih imate, da razvijajo in stalno spremljati njihovo kakovostno delo, saj z izboljšanjem njihovega stanja v vaših skladiščih se znatno povečuje proizvaja presenetljivo število virov. Kontrole proizvodnje, razvijalci morali zahvaliti sloni na ramenih vaših avtomatiziranih pomočnikov, tako da tudi če ste brez povezave, vaše mine še naprej delati in izvesti potrebne surovine v hranilnik.

Ampak ne se sprostite, ker ob tebi razvija ogromno količino perspektive in velikih imperijev, in vaši sosedje od časa do časa ne boste nehali pripodnosit neprijetnih presenečenj v obliki roparskih vpadov, vojn in drugih neprijetnih stvari. Lord of the Galaxy spletno igro, v kateri boste morali obdržati v pripravljenosti sekiro.

Sončna energija - je eden od glavnih osnovnih stavb, od njega je odvisno, kako bo zagotovljena vaša energija gorvodno od rudnika. Pravzaprav, nadzor energije, podano s posebnim indikatorjem, ki obarva rdeče, če je potrebno zgraditi nekaj več obratov. Če zaprošeni presega količine električne energije, potem boste zagotovo videli na indeks. Nadzor energije - pomemben del igre, saj to vpliva, kako hitro in natančno lahko razvije.

Zaščita imperij zajem sovražne čete izvajajo z naborom različnih voznih parkov enot, za katere je mogoče zgraditi ladjedelnico. Tipkanje želene kollichestvo vesoljske ladje, ki jih lahko ne le obranila sovražnika, ampak tudi, da ga obiščejo z namenom, da se dobiček, ki ga njene vire in da majhen sabbotazh.

Laboratorij, na voljo v igri, v gradnji nam daje znanstveno komponento razvoja svojega imperija, po izgradnji na razpolago bodo raziskovali desetine tehnologij, ki bodo niti enkrat vam pomaga tako v miru in v vojni.

Izračun igri poteka skozi temne snovi - podoben denar. Z njeno pomočjo lahko kupite elitnimi borci, ki odpira možnosti za vas raziskovanje novih tehnologij ali taktičnih manevrov. Bonus, ki ga vi ali nadgradnjo prejela odvisna od stroškov najema elitne enote - častnik in njegovo specializacijo. Samo za lahko temna snov kupili različne klan bonuse ali pa pošljete svojim prijateljem. Lord of the Galaxy na način, da igrajo s prijatelji, bo veliko bolj zanimivo kot solo.

Nad dovolj razvijalcev klan komponenta pokorpeli resno. Pravzaprav, kot v mnogih drugih iger, lahko organizirate vaše zavezništvo, ali postanejo srečo obstaja. Dokaz odlično študijo socialne komponente v igri so stalne posodobitve na odseku foruma klana igra, kjer igralci od časa do časa napovedali vojno med seboj in maščevanja.

Igraj Lord of Galaxy je priporočljivo za vse, ki mučijo enostranskost različnih iger v fantazijski žanr. Če želite, da sami preizkusite v vlogi velikega cesarja, ki sodi na noge celotnega planeta - je to igra za vas. Prijavite se in dokazati vsem, da samo vi - pravi Lord of the Galaxy.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more